Redactia.ro
Home » Știri » Demisie la Digi24. Elena Vijulie Tănase a decis să plece după opt ani de la canalul de știri

Demisie la Digi24. Elena Vijulie Tănase a decis să plece după opt ani de la canalul de știri

Elena Vijulie și-a dat demisia de la Digi24

Prezentatoarea de știri, Elena Vijulie Tănase a anunțat că va pleca de la Digi24, post la care a lucrat în ultimii opt ani.

Știrista a decis în timpul epidemiei de coronavirus că are nevoie de o schimbare, motiv pentru care a luat această decizie.

Demisie la Digi24. Elena Vijulie a decis să plece după opt ani la canalul de știri

Prezentatoarea Elena Vijulie Tănase în vârstă de 44 de ani de la Digi24 a anunțat recent că va pleca de la postul la care a lucrat timp de opt ani.

Prezentatoarea a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook în care anunța că marți, 28 iulie și-a depus demisia de la Digi24.

Ieri, 28 iulie 2020, am demisionat de la Digi24. Încetarea contractului va intra în vigoare luni, 3 august 2020. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceşti 8 ani„,a fost mesajul știristei.

La scurt timp, Elena Vijulie a declarat pentru Paginademedia.ro că este vorba despre o demisie amânată. Jurnalista s-a ocupat în ultimele luni de revista presei internaționale.

Este o demisie amânată, în sensul că proiectele mele legate de film documentar și istorie recentă cereau acest lucru. Pandemia a cerut cumva prezența mea ca jurnalist, astfel că am amânat aceste proiecte.

În pandemie, am prezentat revista presei internaționale, a fost propunerea mea să fac această rubrică. Am simțit această nevoie pentru publicul din România. Ultima ediție de revista presei va fi duminică, pe 2 august, a declarat jurnalista.

Ieri, 28 iulie 2020, am demisionat de la Digi24. Încetarea contractului va intra în vigoare luni, 3 august 2020. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceşti 8 ani.

Publicată de Elena Vijulie Tănase pe Marţi, 28 iulie 2020

De ce pleacă Elena Vijulie Tănase de la Digi24

Prezentatoarea Tv a menționat că Digi24 i-a oferit tot ce își dorea, dar acum a venit momentul să meargă mai departe, iar în următoarea perioadă se gândi la cel mai potrivit proiect pentru anul viitor.

Mai concret, jurnalista a precizat că are nevoie de o altă ambianță profesională și de o schimbare majoră, pe care a realizat-o în perioada epidemiei de coronavirus.

Elena Vijulie Tănase s-a angajat la Digi24 în 2012, ca șef al Departamentului politic, iar între timp a realizat o emisiune de interviuri politice Kilometrul 0, scoasă din grilă în 2016. Între timp s-a ocupat de mai multe proiecte de istorie recentă.

Loading...