Redactia.ro
Home » Sport » Denis Alibec este din nou burlac! Fotbalistul s-a despărțit de iubita sa

Denis Alibec este din nou burlac! Fotbalistul s-a despărțit de iubita sa

GALERIE FOTO (6) Denis Alibec este din nou burlac

Denis Alibec este din nou singur, după ce s-a despărțit de iubita sa, Valentina Vanu. Momentan nu se cunosc motivele separării, dar cert este că cei doi ajunseseră foarte departe cu relația. Fotbalist apucase să o prezinte pe Valentina mamei sale.

Denis Alibec este din nou burlac! Fotbalistul s-a despărțit de iubita sa

Denis Alibec, în vârstă de 29 de ani este din nou burlac. Fotbalistul se pare că s-a despărțit de frumoasa sa iubită, Valentina Vanu. În această perioadă, fotbalistul nu prea are noroc, nici pe plan profesional, nici pe plan sentimental, din câte se pare. Dovada că cei doi nu mai formează un cuplu există chiar pe pagina de Facebook al fotbalistului. Brusc, toate pozele cu Alibec și Valentina au dispărut. Nu se cunosc motivele pentru care cei doi au decis să se despartă, cert este că nimeni nu se aștepta la asta.

Valentina Vanu este din Călărași, dar cu ani în urmă a plecat în Anglia, unde a absolvit Universitatea Cambridge. În prezent, frumoasa blondina lucrează în IT. Ciudat este faptul că Alibec i-a prezentat-o mamei sale pe Valentina, semn că și-ar fi dorit o relație serioasă cu aceasta.

Denis Alibec, în depresie

Bogdan Andone, antrenorul Giurgiuvenilor a declarat că starea lui Alibec se deterioraseră de la o vreme, după ce fotbalistul ratase trei transferuri înainte de a semna cu Kayserispor. Acesta spune că atacantul se înțelesese cu Al-Quadisiyah, dar pe ultima sută de metri a fost „lovit” de turci. „Dacă ar fi rămas în țară, nu știu cum ar fi decurs evoluțiile lui. Dar avea nevoie de transfer sută la sută, nu mai putea. Chiar zicea că e dus cu capul, că nu mai poate să se concentreze. Ajunsesem la discuții în care aproape că plângea la un moment dat. Pur și simplu nu mai putea să se capaciteze, mai ales după ce ratase prima ofertă, a doua ofertă, a treia ofertă„, a precizat Bogdan Andone

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: