Redactia.ro
Home » Sport » Astra ar putea să-l pierdă pe Alibec! Atacantul are ofertă din Polonia

Astra ar putea să-l pierdă pe Alibec! Atacantul are ofertă din Polonia

Denis Alibec, astra, Ioan Niculae,

Denis Alibec a primit o nouă ofertă de la Legia Varșovia. Polonezii au vrut să-l transfere și în iarnă, dar patronul Ioan Niculae l-a rugat să rămână să ajute echipa.

Legia Varșovia a insistat să-l aducă pe Denis Alibec, după plecarea lui Jarosław Niezgoda la Portland Timbers în MLS. Atacantul celor de la Astra Giurgiu a marcat în acest sezon 11 goluri în 22 de partide. Transferul s-ar putea realiza acum, ținând cont și de faptul că mai mulți jucători de la giurgiuveni sunt nemulțumiți de situația actuală de la echipă. În luna februarie polonezii pregătiseră pentru Denis Alibec un salariu de 400.000 de euro, iar celor de la Astra au spus că le dau 3 milioane de euro. Legia Varșovia este interesată de mai mult timp de atacantul român iar acum ar fi dispusă să mărească sumele produse. În Polonia mai joacă și alți români. Sergiu Hanca şi Cornel Râpă sunt la KS Cracovia. Denis Alibec a mai avoluat în străinătate la 3 echipe. Inter, Bologna şi Mechelen.

Alibec ar putea pleca din cauza scandalurilor de la Astra

Se pare că la Astra scandalul din cauza salariilor restant continuă. Patronul echipei ar fi vorbit cu Alibec, Gabi Tamaș și Risto Radunovic despre reeșalonarea banilor. Cei trei se pare că au acceptat să primească mai puțini bani, dacă ar fi primit salariile restante până pe 15 mai. Ioan Niculae nu s-ar fi ținut de cuvânt, iar jucătorii au făcut scandal. Mai mult, Astra ar putea termina campionatul fără antrenor. Bogdan Andone are contractul valabil până la finalul lunii iunie și deocamdată nu se știe dacă va dori să-l mai prelungească. De asemenea sunt mai mulți jucători care au amenințat că vor depune memorii dacă nu vor primi banii. Puțin a lipsit ca Astra să rateze play-off-ul. Comisia de Licenţiere a FRF a decis să depuncteze echipa cu trei puncte pentru probleme legate de plata impozitelor.
În perioada pandemiei de coronavirus, Ioan Niculae și-a trimis jucătorii și tot staff-ul în șomaj tehnic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: