Redactia.ro
Home » Sport » Denis Draguș pleacă la Standard Liege! “Drăguș ne-a sedus”

Denis Draguș pleacă la Standard Liege! “Drăguș ne-a sedus”

Dragus la Standard

Denis Draguș pleacă la Standard Liege. Gica Popescu a anunțat primul mutarea înaintea meciului cu Gent, iar azi antrenorul belgienilor a confirmat. Viitorul l-a dat pe Denis Draguș pentru 2 milioane de euro. În plus, Hagi a păstrat un procent de 30% dintr-un viitor transfer. Atacantul va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună și salariul său va crește în fiecare an.

“Denis Drăguș ne-a sedus”

Antrenorul lui Standard, fostul mare portar Michel Preud’homme a vorbit despre jucătorul de 20 de ani și a dezvăluit că l-a urmărit și pe Ianis Hagi.

„Este un pariu pentru viitor. Aveam în vedere mai mulți jucători în stilul lui Hagi. Draguș ne-a sedus și a avut aceleași cifre ca Hagi în sezonul trecut. Iar prețul lui era și mult mai mic. Ne-a fost prezentat ca atacant, dar poate juca foarte bine și pe flancuri”, a spus Michel Preud’homme.

Și Răzvan Marin a ajuns de la Viitorul la Standard Liege, iar acum s-a transferat la Ajax, pentru 12.5 milioane de euro.

„M-am gândit că dacă voi semna mi se îndeplineşte visul, pentru că acesta este drumul pe care am vrut să merg. Încă de când a plecat Răzvan (n.r. – Răzvan Marin) am avut în minte că vreau şi eu să calc pe drumul lui”, a spus Denis Drăguș pentru Prosport.

Visul tânărului atacant este să ajungă într- zi la Liverpool.

„Îmi doresc să ajung din ce în ce mai sus, nu ştiu dacă pot ajunge chiar acum la echipa mea preferată, la Liverpool, dar sper ca într-o zi să pot merge acolo”, a mai spus Drăguș.

Atacantul are 45 de meciuri jucate pentru Viitorul și 8 goluri. Selecționerul Cosmin Contra l-a convicat de două ori la națională.

La Standard Liege au mai jucat Vladimir Screciu, Ianis Hagi și Alex Chipciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: