Redactia.ro
Home » Monden » Denis Ștefan va fi tată de fată pentru a doua oară! Soția actorului a dezvăluit sexul bebelușului

Denis Ștefan va fi tată de fată pentru a doua oară! Soția actorului a dezvăluit sexul bebelușului

GALERIE FOTO (2) Denis Ștefan va fi tată de fată pentru a doua oară! Soția actorului a dezvăluit sexul bebelușului

Denis Ștefan este cel mai fericit tătic! Familia lui se mărește cu încă un membru, iar acum a aflat de fapt că este tată de fată din nou!

Denis Ștefan va fi tată de fată pentru a doua oară! Soția actorului a dezvăluit sexul bebelușului

După anunțul că este din nou însărcinată, Cristina, soția lui Denis Ștefan, a venit cu o nouă veste mare. Aceasta a anunțat sexul bebelușului și se pare că familia Ștefan va primi în sânul ei încă o fetiță. Cei doi părinți sunt extrem de fericiți și așteptă cu nerăbdare momentul în care își vor strânge bebelușul în brațe.

Denis Ștefan și Cristina sunt împreună din anul 2012 și au o fetiță, căreia îi dedică tot timpul. Anul acesta familia celor trei se va mări cu încă un membru, iar cea mică își va cunoaște în curând surioara.

Denis Ștefan va fi tată de fată pentru a doua oară! Soția actorului a dezvăluit sexul bebelușului

”Mămică de fetiță”, a scris Cristina pe Instagram,  în dreptul unei imagini cu ea în care își lasă burtica de gravidă la vedere.

Cristina este la a doua sarcină iar acum emoțiile sunt mai mici decât prima dată. Viitoare mămică face multă mișcare și este atentă la alimentația pe care o are. Partenera lui Denis Ștefan a declarat că de această dată burtica s-a făcut vizibilă mult mai repede ca la prima sarcină, însă nu își face probleme în cea ce privește silueta.

”Sunt foarte activă, dansez, silueta mea este una foarte ok, nu mă gândesc prea tare cum va fi pe parcurs, stilul de viață e același, cu alimentația sunt un pic mai atentă. Am mai multă grijă acum pentru bebe. În rest, ne comportăm normal. Față de prima sarcină burtica s-a văzut mult mai repede, este mult mai mare și nu mai aveam cum să ascund lucrul acesta. Acum am simțit că este momentul pentru că știu că totul este în ordine. Sunt foarte mândră și o să arăt asta în toate postările mele”, a declarat Cristina Ștefan

Denis Ștefan a avut coronavirus

Anul trecut, actorul Denis Ștefan a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Cristina, însă, a ieșit negativ și s-au izolat cu toții pentru a nu trasmite virusul mai departe.

”Pe scurt, am fost testat pozitiv pentru covid-19. Suntem acasă, izolați, îmi iau medicamentele , am avut febră, dar acum sunt bine.Pentru conspiraționiști, am pus și buletinul de analiză. Să ne protejăm, fără panică, dar aveți grijă de voi”, a scris actorul pe Instagram.

Înainte de Cristina, Denis Ștefan a mai avut o căsnicie cu Iuliana. Au stat împreună șapte ani.

”Nu e un lucru ieșit din comun. Foarte multă lume divorțează, se desparte, se căsătorește. Eu eram căsătorit de 7 ani, din 2005. Am decis să vorbesc despre acest lucru, dar am hotărât asta destul de greu. Vreau să spun e că atât pentru fanii mei, cât și pentru fanii Cristinei, am luat decizia să vin. Am vrut să audă din gura mea ce am de spus”, declara Denis Ștefan, acum ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: