Redactia.ro
Home » Monden » Încă un actor infectat cu coronavirus. Denis Ștefan a fost testat pozitiv cu COVID-19

Încă un actor infectat cu coronavirus. Denis Ștefan a fost testat pozitiv cu COVID-19

Actorul Denis Ștefan, cunoscut pentru rolul lui ,,Codruț” din ,, Inimă de țigan” a fost testat pozItiv pentru COVID-19.

 

Care este starea actorului

 

Celebrul actor a fost infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de soția acestuia, Cristina Ștefan, ,,bebelușa” de la ,,Cronica Cârcotașilor”, printr-un InstaStory. Soția a fost testată și ea însă rezultatul a ieșit negativ.

,,Bună tuturor! Voiam să aflați de la noi, Denis a fost testat pozitivC OVID 19. La primele simptome pe care le-a avut : frebă, frisoane și dureri musculare am mers amândoi să ne testăm. Testul meu a ieșit negativ iar al lui pozitiv. Ne-am izolat la domiciliu si urmăm sfaturile medicului de familie. Ne simțim bine și încercăm să rămânem optimiști. Sănătate tuturor! Purtați masca și aveți grijăde voi! ??✌?❤️”, a scris dansatoarea de la Prima TV în dreptul unei fotografii cu ei doi.

Dansatoarea a postat mesajul și pe Insta Story. Și Denis Ștefan a transmis un mesaj pe contul personal de Instagram. ,,Pe scurt, am fost testat pozitiv pentru covid-19. Suntem acasa, izolati, imi iau medicamentele , am avut febra, dar acum sunt bine.Pentru conspirationisti, am pus si buletinul de analiza😜 Sa ne protejam, fara panica, dar aveti grija de voi’‘, a scris actorul.

 

Denis și Cristina Ștefan

 

Denis Ștefan a rămas în atenția publicului pentru rolul din ,,Inimă de țigan”. Însă, Denis Ștefan și-a ținut tot timpul viața personală departe de ochii curioșilor. După o relație de 13 ani, Denis a divorțat de fosta soție, Iuliana, al căror mariaj nu a durat mai mult de 7 ani.

Actorul a vorbit despre despărțirea de fosta soție și ce anume a produs ruptura dintre cei doi. „Nu e un lucru ieșit din comun. Foarte multă lume divorțează, se desparte, se căsătorește. Eu eram căsătorit de 7 ani, din 2005. Am decis să vorbesc despre acest lucru, dar am hotărât asta destul de greu. Vreau să spun e că atât pentru fanii mei, cât și pentru fanii Cristinei, am luat decizia să vin. Am vrut să audă din gura mea ce am de spus”, declara pe atunci Denis Ștefan.

Denis Ștefan s-a căsătorit cu bebelușa de la Prima Tv, Cristina, în anul 2013 și au împreună și o fată, Delia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: