Redactia.ro
Home » Monden » Familia lui Denis Ștefan se mărește! Soția actorului este însărcinată a doua oară

Familia lui Denis Ștefan se mărește! Soția actorului este însărcinată a doua oară

Bucurie mare în familia lui Denis Ștefan! Soția lui, bebelușa Cristina de la ”Cârcotașii”, este însărcinată a doua oară. Vestea a fost dată de actor pe rețelele de socializare, unde a postat o fotografie alături de soția sa, fetița lor, dar și un cal. În imagine, cea mică ține mâna pe burtica deja crescută a mamei ei.

Familia lui Denis Ștefan se mărește! Soția actorului este însărcinată a doua oară

Actorul Denis Ștefan va fi tată pentru a doua oară. Vestea a fost dată chiar de el, pe rețelele de socializare, unde a postat o fotografie alături de bebelușa Cristina, de la Prima Tv, fetița lor Delia, dar și un cal. Sarcina soției actorului este avansată, deoarece se poate vedea în imagine burtica deja crescută, pe care cea mică ține mâna.

Denis Ștefan, tătic pentru a doua oară! Actorul a dat marea veste: ”Suntem tare emoționați și bucuroși”

”Dragilor, Familia Stefan se mareste!🤰🏻🙌🏻👏🏻@cristina.stefan.oficial ❤️Bucurie nemarginita in familia noastra! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emotionati, bucurosi si recunoscatori pentru aceasta binecuvantare pe care o primim a doua oara! 🙏🏻🍼🎊🥰”, a scris Denis Ștefan pe Instagram.

Cristina Zegan și Denis Ștefan sunt împreună din 2012. Încă din urmă cu patru ani, cei doi afirmau că le-ar plăcea să-i aducă o surioară fetiței lor, Delia Maria.

„Vrem să îi oferim o surioară cât mai repede. Nu ne dorim să treacă timpul, pentru că ne obişnuim cu binele şi apoi e mai greu. Lucrăm la asta şi sperăm să se întâmple curând”, măturisea Cristina/ „La al doilea e întotdeauna mai uşor. Toţi prietenii spun asta”, a declarat și Denis Ştefan la PRO TV.

Denis Ștefan a avut coronavirus

Anul trecut, actorul Denis Ștefan a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Cristina, însă, a ieșit negativ și s-au izolat cu toții pentru a nu trasmite virusul mai departe.

,,Pe scurt, am fost testat pozitiv pentru covid-19. Suntem acasa, izolati, imi iau medicamentele , am avut febra, dar acum sunt bine.Pentru conspirationisti, am pus si buletinul de analiza😜 Sa ne protejam, fara panica, dar aveti grija de voi’‘, a scris actorul pe Instagram.

Înainte de Cristina, Denis Ștefan a mai avut o căsnicie cu Iuliana. Au stat împreună șapte ani.

”Nu e un lucru ieșit din comun. Foarte multă lume divorțează, se desparte, se căsătorește. Eu eram căsătorit de 7 ani, din 2005. Am decis să vorbesc despre acest lucru, dar am hotărât asta destul de greu. Vreau să spun e că atât pentru fanii mei, cât și pentru fanii Cristinei, am luat decizia să vin. Am vrut să audă din gura mea ce am de spus”, declara Denis Ștefan, acum ceva timp.

Amor ca-n telenovele! Denis Stefan si-a parasit sotia pentru bebelusa Cristina!

Foto: Denis Ștefan și fosta soție

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: