Redactia.ro
Home » Monden » Denisa de la Bambi are succes în afaceri, dar se confruntă cu momente delicate. Ce se întâmplă cu artista

Denisa de la Bambi are succes în afaceri, dar se confruntă cu momente delicate. Ce se întâmplă cu artista

GALERIE FOTO (7) Denisa de la Bambi are succes în afaceri, dar se confruntă cu momente delicate

Denisa de la Bambi are succes în afaceri, dar se confruntă cu momente delicate. Denisa Tănase a reușit să aibă un imens succes în afaceri, dar pentru asta, artista a fost nevoită să sacrifice câteva lucruri. Vedeta le-a povestit fanilor săi despre compromisurile pe care le-a făcut pentru a ajunge unde este astăzi. Cu ce probleme se confruntă vedeta?

Denisa de la Bambi are succes în afaceri, dar se confruntă cu momente delicate. Ce se întâmplă cu artista

Denisa de la Bambi are succes în afaceri, dar se confruntă cu momente delicate. Denisa Tănase a devenit cunoscută odată cu lansarea trupei Bambi, alături de sora sa, Raluca. În urmă cu câțiva ani, jumătatea trupei Bambi a lăsat muzica pe planul doi și s-a lansat în afaceri. Aceasta are un succes imens, dar pentru a avea acest rezultat, vedeta a fost nevoită să facă multe compromisuri. De asemenea, vedeta este fericită și pe plan sentimental, având o relație cu Mircea Brânzei, bărbatul cu care este decisă să-și întemeieze o familie.

De asemenea, acesta a fost persoana care a ajutat-o să pună bazele afacerii. Recent, Denisa a postat un clip video pe rețelele de socializare în care le explică fanilor săi că a adormit machiată, pentru că nu a mai avut puterea să se demachieze. ”Ochii sunt machiați de aseară pentru că am ajuns acasă la 4 dimineață. În general chiar nu fac asta, dar nu am mai avut energie să mă demachez, am fost direct somn. Și de dimineață nu am avut tip să mă machiez iar.Sunt convinsă că de foarte multe ori vă gândiți cât de mișto e viața ei, ce mult se plimbă, e toată ziua într-o plimbare într-o poveste, dar în realitate sunt multe momente în care-mi bat joc de mine ca om.Știu că sună dur, dar asta se întâmplă. Eu ca și corp sau ca și suflet sunt pe locul doi sau trei, depinde cum pică”, a spus Denisa Tănase.

Ce se întâmplă cu artista?

Deși în plină pandemie de coronavirus, artiștii se plâng că au fost afectați pe plan profesional, Raluca și Denisa de la Bambi au luat decizia cea mia bună de a se reprofila. În numai un an, cele două au deschis nu mai puțin de magazine de parfumerie, după ce Denisa a urmat o școală de specialitate la Paris. Așadar, pentru a deveni o femeie de succes, artista renunță la multe lucruri la care multe femei nu s-ar gândi vreodată să renunțe.

În ceea ce privește nunta sa, Denisa a declarat că marele eveniment trebuia să aibă loc anul trecut, dar restricțiile impuse din cauza coronavirusului nu le-a permis acest lucru. Cu toate astea, iubitul artistei a menționat că deși nu sunt căsătoriți, se iubesc foarte mult.„Trebuia să fie anul ăsta o nuntă, dar nu a depins de noi. Dar e ca și cum am fi căsătoriți. M-am îndrăgostit de Denisa, nu exista termenul de afaceri, m-am îndrăgostit de ea pentru că e o persoană simplă, sinceră, cu care mă completez, are potențial.Denisa este cel mai bun învățăcel. Afacerea pe care o avem împreună este mai bună decât cele pe care le am singur. Ea și noaptea visează muncă”, a spus omul de afaceri, marți, într-o emisiune tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: