Redactia.ro
Home » Sport » Denisa Dedu are o nouă pasiune! Ce a făcut portarul naționalei de handbal în timpul pandemiei de coronavirus

Denisa Dedu are o nouă pasiune! Ce a făcut portarul naționalei de handbal în timpul pandemiei de coronavirus

denisa dedu, handbal

Portarul naționalei de handbal, Denisa Dedu și-a descoperit o nouă pasiune. A învățat tehnici de makeup la o școală celebră.

În acestă perioadă, frumoasa brunetă a profitat de faptul că a fost nevoită să stea acasă și și-a descopetit o nouă pasiune. Brașoveanca de 25 de ani a participat online la cursurile de makeup, la Academia Laurei Atanasoaie. Ceea ce a învățat a pus în practică până acum pe propria persoană. Denisa Dedu a revenit acum în București așa că a putut merge să-i arate profesoarei sale ce a învățat.

Denisa Dedu a trecut “testul”

Timp de aproape o oră, golkeaperul echipei CSM Bucureşti a pus în practică tot ce a studiat acasă. Profesoara handbalistei a fost foarte mulțumită de rezultat.

„Evoluația Denisei a fost una fabuloasă. Cursurile online din perioada pandemiei au fost individuale, iar ea a fost foarte conștiincioasă. Se vede că e pasionată de beauty, iar când este pasionat ești mult mai atent și receptiv, lucrurile vin de la sine”, a spus Laura Atanasoaie, makeup artist, fondator Laura Atanasoaie Make Up Academy.

Denisa Dedu:”Îmi place să mă aranjez”

” Cel mai mult am muncit la blending, acolo trebuie mereu insistat și avut grijă. Lumea nu este obișnuită să vadă sportivele machiate, dar trebuie să ținem cont că putem fi feminine și trebuie chiar să învățăm să ne machiem singure. De obicei, noi nu ne machiem strident la meciuri, un BB cream, un rimel și atât. Dacă am timp liber, îmi place să mă aranjez, să mă machiez, să acord cât mai multă atenție acestui aspect”, a spus Denisa Dedu.

Handbalista joacă la CSM Bucureşti din vara anului 2019. S-a transferat de la Siofok unde a stat doi ani. Alături de echipa din Ungaria a câștigat Cupa EHF în primăvara anului trecut. Între 2010 și 2017 a jucat la Corona Brașov. Ea a fost componentă a echipei naționale a României începând de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din 2011, desfășurat în Brazilia.

Etichete: