Redactia.ro
Home » Monden » Denisa Tănase are o locuință impresionantă în Dubai. Cum arată vila pe care o deține aici

Denisa Tănase are o locuință impresionantă în Dubai. Cum arată vila pe care o deține aici

GALERIE FOTO (5)

Pentru Denisa Tănase, ultimii ani din viață au fost foarte prosperi. A devenit o femeie de afaceri de succes, iar orașul către toți mai mulți români se îndreaptă, Dubaiul, i-a devenit casă. Aici are o locuință impresionantă, pentru care a cheltuit o sumă impresionantă.

Denisa Tănase are o locuință impresionantă în Dubai. Cum arată vila pe care o deține aici

Denisa Tănase a devenit cunoscută în România alături de sora sa, Raluca. Cele două au format trupa „Bambi”, iar melodiile lor au cucerit inimile publicului. Viața și-a continuat însă propriul curs, iar cariera lor muzicală a ajuns în cele din urmă la final. Au renunțat la scenă, însă au ales să se implice în alte afaceri de succes.

Pentru Denisa, succesul a venit în ultimii ani, după ce și-a lansat propria linie de parfumuri. A făcut totul cu pasiune, iar acum, ea și soțul său, Mircea Brânzei, se bucură de o situație financiară deosebită. Nu s-au limitat însă la această afacere, ci au decis să se implice și în domeniul imobiliarelor. Au două apartamente pe care le închiriază în Dubai, iar pentru familia lor și-au achiziționat o casă deosebită.

„Plătim la trei luni. După ce e gata construcţia, le laşi la închiriat. Suntem proprietari. Am cumpărat două apartamente, într-un bloc. În pandemie a fost o investiţie foarte bună. În fiecare zi primesc oferte de la oameni care vor deja să închirieze. Am luat un apartament şi un studio, care sunt acum în faza de construcţie. Studioul e mai ieftin ca apartamentul meu din Floreasca’, a detaliat Denisa în emisiunea ‘Xtra Night Show.

E vorba despre o construcţie impresionantă cu piscină, localizată în parcul imobiliar DAMAC Hills, din zona lagunei. Designul imobilului este semnat de fiica lui Donald Trump, cunoscuta Ivanka Trump.

Deoarece este foarte deschisă cu publicul său, Denisa a împărtășit recent imagini cu locuința sa. Urmăritorii săi din mediul online au rămas surprinși plăcut de modul în care a fost amenajat totul, mai ales că fosta artistă a ales să mobileze totul după cele mai noi tendințe.

Care este secretul succesului pentru Denisa Tănase

Atunci când a venit vorba de povestea succesului său, Denisa Tănase a vorbit foarte deschis despre acest subiect. A munci mult să ajungă unde este acum, iar eforturile sale sunt secretul care au ajutat-o să ajungă unde este acum. De asemenea, s-a bucurat de susținerea familiei și a soțului său, fapt ce a contat extrem de mult.

„Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă, mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine.Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea‘, a mai spus Denisa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: