Redactia.ro
Home » Monden » Denise Rifai, mai sinceră ca niciodată! Cine este bărbatul pe care îl iubește cel mai mult

Denise Rifai, mai sinceră ca niciodată! Cine este bărbatul pe care îl iubește cel mai mult

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări” de la Kanal D, a dezvăluit cine este bărbatul din viața ei pe care-l iubește cel mai mult. A fost mai sinceră ca niciodată!

Denise Rifai, mai sinceră ca niciodată! Cine este bărbatul pe care îl iubește cel mai mult

Denise Rifai a mărturisit în cadrul podcastului lui Damian Drăghici faptul că tatăl ei este bărbatul pe care-l divinizează. Prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări” a vorbit deschis despre părinții săi, dar și despre originile sale arabe, scrie Capital.

Întrebată despre cum se înțelege cu părinții ei în cadrul interviului pe care i l-a oferit lui Damian Drăghici, Denise Rifai a precizat că se înțelege bine cu ambii părinți. Pe mama sa o adoră, dar are un sentiment mai aparte pentru tatăl său arab, Ahmed. ”Cu amândoi, dar lucruri diferite. Pe tata îl iubesc foarte mult și pe mama o ador, dar tata e…”, a spus Denise Rifai.

Prezentatoarea a mai mărturisit că tatăl ei este arhitect și că a studiat în România. Aici, s-a îndrăgostit de mama ei, româncă, cu care iată s-a și căsătorit. Denise Rifai a mai spus și că părinții săi au educat-o foarte strict. De asemenea, prezentatoarea vizitează, adesea, țări arabe, deoarece acolo se simte cel mai bine, ca ”acasă”.

“Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: «părintele este peste capul tău»” și ”Când văd deșertul mă simt foarte bine, e viața mea. Când văd deșert, pentru mine e bogăție. Sângele apă nu se face. Mereu când am o vacanță mă duc într-o țară arabă. Totul e acolo”, a spus Denise Rifai.

Denise Rifai, despre mama sa: ”E o femeie blândă și fragilă”

În ceea ce privește relația cu mama sa, Denise Rifai spune că conviețuiește cu cea care i-a dat naștere, dar că sunt firi diferite. Spre deosebire de ea, mama sa este o femeie mai blândă și fragilă.„Mama mea e o femeie blândă și fragilă. Conviețuiesc cu mama, o apreciez, mă mir cum poate fi atât de bună, de curată în gândire, dar eu sunt mai bătăioasă, mai dură. Viața în televiziune e un fel de armată și eu chiar cred că am făcut armata”, a mai declarat aceasta.

Denise Rifai a vorbit și despre bunicii ei. Nu mai sunt în viață, însă Denise Rifai își amintește cu drag de ei. Din păcate, nu mai am bunici. Mi-am adorat bunicii din partea mamei, dar și pe cei din partea tatălui. În Iordania mă simt că acasă, am petrecut mult timp acolo, de asemenea, iubesc energia pământului românesc.”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: