Redactia.ro
Home » Știri » Deratizarea din Timișoara. Povestea cutremurătoare a femeii ucise după dezinsecție

Deratizarea din Timișoara. Povestea cutremurătoare a femeii ucise după dezinsecție

Deratizarea din Timișoara. Povestea cutremurătoare a femeii ucisă după dezinsecție

Deratizarea din Timișoara. În blocul groazei din Timișoara, unde a fost efectuată o deratizare, locuiau, în chirie, soții Crina și Teo împreună cu fiul lor, Darius, de 3 ani. Cei doi au reușit cu greu să-și găsească liniștea, iar într-un final acum erau. Din păcate, însă, această fericire s-a oprit brusc și dureros.

Deratizarea din Timișoara. Povestea cutremurătoare a femeii ucise după dezinsecție

Sâmbătă, 16 noiembrie, fiul soților Bota, în vârstă de 3 ani a ajuns de urgență la spital, iar la scurt timp acesta a murit. Luni, mama celui mic, a ajuns și ea la spital, și ca în cazul copilului său, medicii nu au putut să-i salveze viața.

Crina, în vârstă de 29 de ani, a avut o viață grea. Ea lucra ca femeie de serviciu la un restaurant din Timișoara și în același timp făcea liceu la seral. Potrivit Tion.ro, Crina, a trăit în urmă cu ceva timp, pe străzi. Plecase de acasă încă din copilărie, împreună cu sora ei mai mare, din cauza abuzurilor și suferințelor îndurate, fiind nevoite să trăiască de pe o zi pe alta, sub cerul liber. În anul 2008, aceasta a suferit o adevărată traumă, după ce sora ei s-a prăbușit în gol de la înălțime de pe o clădire abandonată.

În urmă cu câțiva ani, Crina l-a cunoscut pe omul care avea să-i devină soț și tatăl copilului ei. În sfârțit, Crina avea o familie, un loc de muncă și o viață liniștită. Din păcate, însă, aceste momente s-au sfârșit într-un mod tragic.

Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului care și-a pierdut soția și fiul

Teodor Ion Bota, și-a pierdut în urma cu câteva zile soția și băiețelul de doar trei ani, după ce în blocul în care locuiau s-a efectuat o deratizare. Bărbatul a povestit momentele cumplite prin care au trecut cei doi. Bărbatul a declarat că după ce soția lui a plecat la serviciu, cel mic a început să se simtă rău, iar după ce a fost consultat si trimis acasa, tatăl a sunat la salvare pentru că acesta se simtea tot mai rău.

Medicii i-au spus mamei că micuțul are diabet și l-au mutat la terapie intensivă. La o zi după, si mama copilului a fost internată, dar din păcate s-a stins și ea din viață.

Citeste si:Cazul deratizării din Timișoara. Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului care și-a pierdut soția și fiul

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: