Redactia.ro
Home » Homepage » Cazul deratizării din Timișoara. Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului care și-a pierdut soția și fiul

Cazul deratizării din Timișoara. Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului care și-a pierdut soția și fiul

Cazul din Timișoara. Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului care și-a pierdut soția și fiul

Cazul deratizării din Timișoara. Poliția din Timișoara este din nou în alertă încă de miercuri, după ce mai multe persoane au sunat la 112 pentru a anunța că se simt rău. Bărbatul care și-a pierdut soția și copilul de trei ani a declarat momentele prin care a trecut familia lui.

Cazul deratizării din Timișoara. Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului care și-a pierdut soția și fiul

Teodor Ion Bota, și-a pierdut în urma cu câteva zile soția și băiețelul de doar trei ani, după ce în blocul în care locuiau s-a efectuat o deratizare. Bărbatul a povestit momentele cumplite prin care au trecut cei doi, potrivit Digi24.

Bărbatul a declarat că după ce soția lui a plecat la serviciu, cel mic a început să se simtă rău, iar după ce a fost consultat si trimis acasa, tatăl a sunat la salvare pentru că acesta se simtea tot mai rău. Medicii i-au spus mamei că micuțul are diabet și l-au mutat la terapie intensivă.

După un timp, medicul a anunțat părinții că băiețelul lor s-a stins din viață.

Medicii au bănuit că soția ar fi încercat să se sinucidă

Bărbatul povestește că la câteva ore de la moartea copilului de trei ani, soția sa a înceăut să se simtă rău.

Și sâmbătă noaptea a început și ea, avea simptomele pe care le-a avut băiețelul. Eu la fel, mă durea, stare de somnolență așa. Nevasta rău, rău și rău. Am dat telefon la salvare. N-au spus nimica medicii. Probabil ceva intoxicație, au spus, dar nu știau nici ei de la ce și de la cum”, spune el.

Doctorii au crezut că femeia ar fi încercat să se sinucidă din cauza morții copilului. Abia după ce bărbatul le-a spus că și el se simte rău, aceștia și-au dat seama că este o problemă în bloc.

Când am spus că și mie mi-e rău, de abia atunci au realizat că ceva nu e în regulă de acolo de la bloc. Acum mă simt mai bine, dar în suflet nu mă simt așa bine”, mai spune Teodor Ion Bota.

Un copil de trei ani, mama acestuia și un bebeluș de 9 zile au murit, după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o deratizare. În prezent sunt internatți la Spitalul Municipal Timișoara 10 adulți, la Spitalul Municipal un adult internat și un adult evaluat. La Spitalul Louis Turcanu sunt 29 de copii internați și doi în evaluare.

Citeste si:Cazul deratizării din Timișoara. O echipă a MApN va face verificări suplimentare în blocurile afectate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: