Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Descoperire bizară cu ajutorul Google Maps! Ce reprezintă de fapt triunghiul negru din mijlocul Pacificului

Descoperire bizară cu ajutorul Google Maps! Ce reprezintă de fapt triunghiul negru din mijlocul Pacificului

Descoperire bizară cu ajutorul Google Maps! Ce reprezintă de fapt triunghiul negru din mijlocul Pacificului

Descoperire bizară cu ajutorul Google Maps! Un internaut a găsit această fotografie iar utilizatorii nu și-au putut da seama ce este.

Descoperire bizară cu ajutorul Google Maps! Ce reprezintă de fapt triunghiul negru din mijlocul Pacificului

Pentru majoritatea oamenilor, aplicația este un instrument util pentru a ajunge de la punctul A la punctul B. Dar pentru un grup mic de oameni curioși, este o sursă de mistere. Dacă te uiți suficient de atent, pe Google Maps, poți găsi imagini ciudate care par a ascunde ceva dincolo de realitate. Sau pot fi doar semne că aplicația nu funcționează corect. Oricare ar fi adevărul, dezbaterea pe care o provoacă este de obicei distractivă și stimulatoare.

Acesta este exact ceea ce s-a întâmplat când un utilizator Reddit a găsit o gaură neagră în mijlocul oceanului în timp ce folosea Google Maps. „Ce este asta. Aceasta nu seamănă deloc cu o insulă”, a scris kokoblocks pe subreddit-ul Google Maps.

Primele sugestii spuneau că insula ar putea fi o bază militară secretă. „Pare cenzurat dintr-un motiv oarecare”, a scris un alt user Reddit, KorvisKhan. Detectivii de pe internet nu au putut decide că este o „gaură neagră” vizibilă pe Google Maps, după ce a fost dezvăluită prima dată de utilizatorul Reddit.

Ce era de fapat această „gaură neagră”

Gaura neagră, care are trei laturi, a fost distribuită pe Reddit săptămâna trecută de Kokoblocks. Redditorii au continuat să discute dacă era sau nu o insulă, un portal către o altă lume sau o bază militară secretă.

După cum a raportat Live Science, Google Maps estompează adesea site-urile militare și alte locații „secrete”. Acest lucru îl face Google pentru a evita dezvăluirea de informații despre locul unde se află astfel de site-uri. Noua apariție a dus la speculații despre „gaura neagră” descoperită.

Mulți au căutat pe Google Maps pentru a găsi gaura neagră, care în cele din urmă s-a dovedit a fi un atol aparținând Republicii Kirabiti, cunoscută sub numele de Insula Vostok. O serie de utilizatori Reddit și-au dat seama că celebra gaura neagră era de fapt insula Vostok, un atol presupus nelocuit la aproximativ 2.280 de kilometri, la est de Sydney, Australia.

Potrivit National Geographic, Vostok este unul dintre cei cinci atoli din sudul insulelor Line din Oceanul Pacific și sunt rar vizitați de oameni. Lanțul de insule este, de asemenea, incredibil de divers, atât pe țărm, cât și în larg.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: