Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire șocantă într-o primărie din Bacău. Funcționarele publice își făceau manichiura în timpul programului de lucru

Descoperire șocantă într-o primărie din Bacău. Funcționarele publice își făceau manichiura în timpul programului de lucru

GALERIE FOTO (3) Descoperire șocantă într-o primărie din Bacău. Funcționarele publice își făceau manichiura în timpul programului de lucru

Ce se întâmplă în România deja nu îi mai surprinde pe mulți, obișnuiți cu cetățenii țării plin de tot felul de idei care mai de care. Totuși, nimeni nu s-ar fi gândit că funcționarii publici din țara noastră ar face, la serviciu, orice altceva în afară de a munci. Un consilier local și-a prins colegele în fapt și a făcut totul public.

Servicii de manichiură fix la primărie

Un consilier local din Balcani, județul Bacău, a făcut o descoperire șocantă în primărie. Bărbatul a surprins, încă de la primele ore ale dimineții, o manichiuristă care și-a mutat salonul de înfrumusețare chiar la primărie. Și-a adus tot arsenalul în sala de ședințe: lămpi, pile, oje și alte instrumente. A făcut public filmulețul cu pricina, iar reacțiile au fost împărțite.

Se pare că femeia era acolo pentru a le face unghiile funcționarelor, nimic ciudat, dar problema era că se aflau chiar în timpul seriviciului. Acesta a încercat să afle cum de s-a ajuns la o asemenea situație, dar manichiurista nu a oferit nicio explicație, încercând să le acopere pe clientele sale.

@special.account.ro #primarie #romania #unghii #gel #foryou #2023 ♬ original sound – Special Account

În mediul online, oamenii îi critică pe reprezentanții primăriei și nu îi atribuie nicio vină femeii, care a venit acolo la solicitarea clientelor sale și își făcea meseria cum trebuie. Locul de muncă părea curat, igienic și nu trezea suspiciuni.

Primarul, tras și el la răspundere

Consilierul a încercat să afle cum de s-a ajuns la o asemenea situație, dar secretara și polițistul local au ridicat din umeri, fără a oferi vreo explicație. Bărbatul și-a încercat norocul și la primar și viceprimar, dar atitudinea nu a fost deloc diferită de a celorlalți angajați ai primăriei.

Primarul s-a dovedit deranjat de ce fac angajații primăriei pe care o administrează, precizând că astfel de activități nu pot fi admise într-o instituție atât de importantă.

„Veniti un pic pana in sala de sedinte.

-Nu stiu ce este sus.

-Dar nu stie nimeni din primarie?

-Domnul vice veniti pana sus.

-Ce s-a intamplat?

-Veniti pana in sala de sedinta. Filmez si eu pentru ca in Primaria Balcani din Bacau e o doamna care nu stie nici ea sa-mi spune ce face.

-Vin imediat.

Buna ziua, domnule primar! Stiti ce e in sala de sedinte?

-Nu.

-Haideti un pic sa vedeti pentru ca aici este institutie publica si acolo e o doamna care nu stiu ce face.

-E in sala de sedinte?

-Da.

-Nu stiu. Nu vezi ca eu am treaba?

-Dumneavoastra aveti mereu treaba

-Da, normal, ca sunt primar.

-Cine e acolo?

-Nu stiu.

-Domnul primar se face ca nu stie

Este o doamna care face unghiile acolo.

Eu cand vin la primarie ma duc in sala acolo? Nu mi se pare normal. Nu permit asa ceva. Nu vin acum sus”, este dialogul dintre consilier, primar și vice.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: