Redactia.ro
Home » Știri » Casa unui buzoian s-a transformat în loc de pelerinaj. Oamenii care ajung acolo rămân înmărmuriți: „Depășește imaginația și orice explicație!”

Casa unui buzoian s-a transformat în loc de pelerinaj. Oamenii care ajung acolo rămân înmărmuriți: „Depășește imaginația și orice explicație!”

GALERIE FOTO (2) Casa unui buzoian s-a transformat în loc de pelerinaj. Oamenii care ajung acolo rămân înmărmuriți: „Depășește imaginația și orice explicație!”

O nouă poveste șocantă iese la iveală în țara noastră. Mai mulți români au rămas complet șocați după ce au mers în casa unui buzoian și au văzut, cu ochii lor, ce se petrece acolo. Mulți credeau că este o glumă, dar au vrut să se convingă și au rămas înmărmuriți când au ajuns acolo.

Au fost descoperite icoane care plâng cu mir

Un cetățean din Dâmbroca, comuna Săgeata, a devenit vedetă peste noapte. Casa buzoianului este acum loc de pelerinaj, după ce mai mulți credincioși au aflat de minunea care a avut loc acolo. Inițial, toți au crezut că este vorba de o glumă, dar s-a dovedit că totul este adevărat și acolo chiar se petrec lucruri incredibile.

Totul a ieșit la iveală când Nicolae Zaharia a observat o broboană de mir pe icoana Sfintei Parascheva. A început să se roage și, după o oră, volumul mirului s-a mărit și urmele au început să apară și pe icoana Sfintei Fecioare Maria. Se pot observa semnele în imaginile de mai jos, de care și cei care au aflat s-au putut bucura.

Vestea s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, iar sute de credincioși au venit să vadă minunea și să se roage. Cu toții cred că aici este vorba despre mâna Domnului, mai ales că evenimentul a avut loc chiar în zi de sărbătoare, de Întâmpinarea Domnului.

„Sunt foarte mulți oameni care au văzut «minunea» în doar câteva zile și nu este o glumă, ci ceva care depășește imaginația și orice explicațile. Broboanele care se preling pe icoane sunt uleioase și au miros de mir.Este un fenomen ciudat pentru toți cei care l-au văzut”, a declarat Mihai N, un bărbat care a văzut icoanele.

Proprietarul casei, vindecat miraculos de o boală cruntă

Soacra proprietarului este convinsă că tot ce se întâmplă este o minune, având în vedere că Nicolae este un om foarte credincios. În urmă cu cinci ani, acesta a fost diagsnoticat cu o boală extrem de dură, iar medicii nu îi dădeau șanse de vindecare. Totuși, a reușit să învingă afecțiunea și a simțit să se apropie de Dumnezeu.

Îi este recunoscător lui Dumnezeu că i-a mai dat zile, iar de atunci merge periodic la biserică, postește și încearcă să ducă o viață dreaptă. Localnicii comunei îl cunosc pe bărbat și au o părere foarte bună despre toată familia, care acum cu greu mai face față vizitatorilor care vin să se roage la icoanele-min

„Mulți vin la acest vecin din curiozitate însă alții care suferă de diverse afecțiuni speră să se vindece cu acest mir luat de pe icoane. Cert este că oamenii în casa cărora se întâmplă minunea abia mai fac față vizitatorilor care devin pe zi ce trece mai mulți”, spune Luminița, o femeie din satul Dâmbroca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: