Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire șocantă la Constanța. Un bebeluș de trei luni a fost găsit mort în casă

Descoperire șocantă la Constanța. Un bebeluș de trei luni a fost găsit mort în casă

Descoperire șocantă la Constanța. Un bebeluș de trei luni a fost găsit mort în casă

Descoperire șocantă la Constanța. Un bebeluș de trei luni a fost găsit mort în casă de către mama lui. Autoritățile au fost chemate de urgență la casa femeii. Polițiștii nu au constantat urme vizibile de violență pe trupul copilului.

Descoperire șocantă la Constanța. Un bebeluș de trei luni a fost găsit mort în casă

Marți dimineață, o femeie din Constanța a anunțat autoritățile de urgență, după ce și-a găsit fiica de numai trei luni decedată în casă. Polițiștii care au ajuns la fața locului, au descoperit că bebelușul, într-adevăr, nu mai era în viață. Oamenii legi au stabilit că marți, la ora 05.00, femeia și-a hrănit bebelușul, iar după ore și jumătate a observat că aceasta nu mai respira.

Am fost alertați la numărul de urgență, 112, în jurul orei 7.30, de către o femeie care ne-a solicitat ajutorul. La fața locului au ajuns mai mulți agenți, dar și o unitate medicală de prim ajutor. Polițiștii au intrat în casă, acolo unde au găsit corpul unui bebeluș. Acesta nu prezenta semne vizibile de violență. Echipajele medicale au încercat câteva manevre de resuscitare, au spus reprezentanții ISU Constanța.

Bebeluș de trei luni găsit mort în casă

Din nefericire, reprezentanții ISU Constanța, nu au mai putut face nimic pentru micuța de trei luni. Ambulanța a ajuns la fața locului la 17 minute de la apelul inițiat de femeie, iar decesul a fost constatat la ora 08.01. Momentan nu se știe cauza decesului, iar medicii iau în considerare și alte ipoteze, pornind de la faptul că, în ultima lună micuța pierduse 30% din greutatea corporală.

Citeste si:Un român care a avut grijă de o italiancă a devenit putred de bogat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: