Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un român care a avut grijă de o italiancă a devenit putred de bogat

Un român care a avut grijă de o italiancă a devenit putred de bogat

GALERIE FOTO (3) Un român care a avut grijă de o italiancă a devenit putred de bogat

Un român care a avut grijă de o italiancă a devenit putred de bogat. Câți bani a moștenit românul după mai bine de un deceniu, timp în care a avut grijă de femeia bătrână.

Românul în vârstă de 47 de ani a avut grijă de o italiancă timp de 15 ani. George Dobe s-a trezit bogat peste noapte. După deces, românul a aflat că va moșteni șase milioane de euro. Această sumă fiind considerată întreaga avere a femeii. Rudele acesteia au contestat decizia în instanță. O verișoară și o mătușă, singurele persoane care mai aveau legătură cu femeia s-au luptat doi ani pentru a obține averea acesteia.

Paula Fagarazzi este italianca care a ajuns celebră după ce a murit. Presa din Italia a scris că între femeia bogată și românul îngrijitor ar fi existat chiar și o relație amoroasă. În ultimii ani de viață ai Paulei, George a fost cel care îi era mereu aproape.

Judecătoarea Giuliana Galasso a fost cea care a decis, în numele legii, fără drept de recurs, ca toate bunurile și averea defunctei Paula Fagarazzi să treacă în numele românului George Dobe, cel care și-a petrecut ultimii 15 ani alături de femeie.

Citește și: Statistica privind zilele de muncă ale președintelui Klaus Iohannis este cruntă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini