Redactia.ro
Home » Știri » Statistica privind zilele de muncă ale președintelui Klaus Iohannis este cruntă

Statistica privind zilele de muncă ale președintelui Klaus Iohannis este cruntă

Klaus Iohannis

Statistica privind zilele de muncă petrecute la locul de muncă de Klaus Iohannis în cinci ani de mandat de până acum este șocantă. Potrivit DCNews, liderul statului a lucrat doar 3 zile pe săptămână în ultimii 5 ani.

Statistica privind zilele de muncă ale președintelui Klaus Iohannis este cruntă

Conform unei analize a site-ului președinției, șeful statului a lucrat doar 3 zile pe săptămână în ultimii cinci ani. În perioada 2015-2018 au fost 1041 zile lucrătoare, iar președintele Iohannis a lucrat doar 570 dintre acestea. În aceste 570 de zile sunt incluse și zilele în care nu a lucrat deloc, dar și zilele în care șeful statului a semnat doar decrete prezidențiale.

Astfel, din punct de vedere statistic, în primii patru ani de mandat, Klaus Iohannis a fost prezent la locul de muncă doar 45% din numărul total de zile lucrătoare. În celelalte zile, Iohannis a prestat activități formale sau a fost plecat în concediu.

Numărul zilelor în care Iohannis nu a lucrat deloc a crescut de la an la an

Pe site-ul președinției nu apare nicio activitate în dreptul șefului statului, așadar, se poate vedea că numărul zilelor în care Iohannis nu a muncit deloc a crescut de la an la an. Iar de la 23 de zile nelucrătoare în 2015 s-a ajuns la 108 zile nelucrătoare în anul 2018.

Dintre zilele în care sunt trecute activități prezindențiale, aproape 507 dintre acestea sunt legate de activități de semnat decrete. Din luna aprilie 2019, activitatea președintelui Klaus Iohannis s-a intensificat, perioadă care s-a suprapus cu campania pentru alegerile europarlamentare și referendumul pe temele Justiției.

Citeste si:Tragedia din Timișoara. Salvatorii au dezvăluit filmul intervenției. „Ne pare rău, nu s-a putut mai repede”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: