Redactia.ro
Home » Știri » Descoperirea macabră dintr-un supermarket a speriat un oraș întreg

Descoperirea macabră dintr-un supermarket a speriat un oraș întreg

Descoperirea macabră dintr-un supermarket a speriat un oraș întreg

Un bărbat dat dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit în spatele unui congelator din supermarket-ul unde lucra. Colegii bărbatului au fost cei care l-au găsit, transmite mirror.co.uk.

Larry Ely Murillo-Moncada a dispărut la data de 28 noiembrie 2009. În ianuarie, la peste nouă ani de la dispariţia sa, rămăşitele bărbatului au fost găsite într-un fost supermarket din Iowa, Statele Unite ale Americii.

Potrivit părinţilor, ultima dată când a fost văzut, tânărul de 25 de ani era supărat şi fugise de acasă. Părinţii au declarant că se comporta haotic, cel mai probabil din cauza medicamentelor pe care le luase, relatează CNN.

După ce anchetatorii au confirmat identitatea lui Murillo-Moncada prin recoltarea de probe ADN şi prin compararea hainelor cu care a fost văzut ultima dată, aceştia au început să găsească indicii despre cum ar fi putut rămas blocat în spatele congelatorului.

Teoria principală este că bărbatul s-a dus la supermarketul unde lucra şi s-a urcat pe congelatorul care era folosit pentru depozitarea produselor, dar şi drept loc neoficial pentru angajaţii aflaţi în pauză.

Anchetatorii speculează că ar fi căzut în spaţiul dintre perete şi congelator, aceştia bănuind că a rămas ulterior blocat.

În urma autopsiei, medicii legişti nu au găsit traumatisme, iar cazul a fost clasat drept moarte accidentală.

Citește și: Un puști a doborât recordul lui Michael Phelps! S-a întâmplat după 10 ani!

Loading...