Redactia.ro
Home » Știri » Descoperirea șocantă făcută de o firmă de renovări din New York. Localnicii au rămas muți de uimire

Descoperirea șocantă făcută de o firmă de renovări din New York. Localnicii au rămas muți de uimire

GALERIE FOTO (2)

Descoperirea șocantă făcută o echipă de muncitori din New York. O echipă de muncitori din New York au descoperit mai multe bilete și monede din 1917. Conform acestora, biletele erau scrise de un bărbat. Localnicii din zonă au rămas uimiți de această descoperire.

Descoperirea șocantă făcută de o firmă de renovări din New York. Localnicii au rămas muți de uimire

Oe chipa de muncitori  din New York au făcut o descoperire șocantă în interiorul zidurilor istorice Roslyn Grist Mill. Acestia au găsit o sticlă de lapte degradată, care avea în interiorul ei mai multe bilețele și câteva monede. Localnicii au rămas uimiți de descoperirea acestor lucruri. Sticla a fost îngropată sub podeaua clădirii Roslyn Grist Mill din New York, fiind găsită după mai bine de 100 de ani de o echipă care se ocupa de renovarea clădirii. Pe bilețele erau scrise multe cuvinte în în limba engleză și italiană. La scurt timp s-a aflat că acestea erau scrise de Stephen Speedling, proprietarul unei tâmplării din 1917. Scrisoarea a fost tradusă de Andreea Fedi, profesoară de studii italiene și culturale la Universitatea Stony Brook. Conform acestuia, nota italiană a fost scrisă de Romolo Capparello, cel care a proiectat acoperișul de beton al clădirii. „A lucrat la o restaurare a morii de grâu în 1916, când a fost destinat să fie folosit ca muzeu”, a spus aceasta pentru Landmark Society. „A aplicat un stil unic de stuc la exterior și beton pentru podele și acoperiș. și-a așezat inițialele în stucul de lângă intrarea din față„, a mai spus profesoara.

Membru al Societății Roslyn Landmark Society, Jennifer Lister a declarat că această descoperire este o comoară. „Ar trebui să punem propriul nostru mesaj mic într-o sticlă atunci când vom reuni această structură.”, a spus Jennifer.

Descoperire facuta de o echipa de muncitori

Descoperire șocantă în podeaua unei case din SUA

De multe ori au fost găsite lucruri de valoarea în clădirile istorice din America, și nu numai. În urmă câțiva ani, Steve Ottley de la Clark și Rush, o firmă care se ocupa cu instalarea de sisteme de încălzire, ventilație și aer condiționat, a făcut o descoperire incredibilă în podeaua unei case din Sacramento. Bărbatul se ocupa de instalarea sistemelor de încălzire, într-o casă, când a găsit în podeaua casei 12 borcane de mâncare de bebeluș pline ochi cu praf de aur. Steve nu a știut cum să reacționeze, mai ales când a aflat că aurul valorează nu mai puțin de 300.000 de dolari. “Inca nu imi vine sa cred. Este ireal”, a declarat muncitorul la acel moment. Steve a recunoscut ulterior, că s-a gândit pe moment să păstreze averea, dar s-a răzgândit și le-a dat proprietarilor cele 12 borcane pline cu aur. Nu se știe ce au făcut proprietarii cu această avere, dar cu siguranță, au rămas muți de uimire.

Totodată, o poveste asemănătoare a avut loc în Australia. Autoritățile au descoperit într-o bibliotecă, un adevărat laborator pentru substanțe interzise, dar și foarte mulți bani. Polițiștii australieni sunt de părere că acea clădire a fost construită special pentru a se activa în acest domeniu. Toate acestea erau ascunse chiar în spatele unor rafturi cu cărți, unde era amenajată o ușă care ducea către o cameră subterană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: