Redactia.ro
Home » Știri » Despărțire de proporții. Madonna s-a despărțit de iubitul cu 35 de ani mai tânăr. Ce a declarat starul internațional

Despărțire de proporții. Madonna s-a despărțit de iubitul cu 35 de ani mai tânăr. Ce a declarat starul internațional

Despărțire de proporții în showbiz-ul internațional. Madonna s-a despărțit de iubitul cu 35 de ani mai tânăr. Starul inetrnațional și iubitul ei, Ahlamalik Williams, s-au despărțit după trei ani de relație.

Madonna s-a despărțit de iubitul cu 35 de ani mai tânăr

Madonna, în vârstă de 63 de ani, s-a despărțit de iubitul de Ahlamalik Williams, 28 de ani, după o legătura ce a durat aproape patru ani, a informat The Sun.

Surse apropiate de cuplu susțin că acestora „’le-a fost greu să mențină dragostea aprinsă”. Făcând aluzie la despărțire prin intermediul paginii ei de Instagram, artista a făcut o postare ce a stârnit un val de reacții.

Ce mesaj a transmis Madonna după despărțirea de iubitul ei

Madonna nu a ezistat să transmită un mesaj fanilor care o urmăresc pe Instagram.

Karma a spus: când cineva din viața ta nu este potrivit pentru tine…Dumnezeu îl va folosi în mod continuu pentru a-ți face rău, până când vei deveni suficient de puternic și o să-l lăși să plece” a postat aceasta pe pagina de socializare.

Potrivit informațiilor oferite de apropiații acestora, nu diferența de vârstă ar fi fost problema. Se pare că relația dintre cei doi s-ar fi răcit încă din perioada lockdown-ului, cauzat de pandemia de coronavirus.

Lucrurile s-au schimbat de ceva vreme între cei doi. Există multă dragoste între ei, dar deocamdată au decis să se despartă” a declarat o sursă conform dailymail.co.uk.

Madonna a fost văzută în public lângă un alt bărbat

Madonna a fost văzută în compania unui bărbat misterios în ultimele zile, ceea ce a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor. Zilele trecute, cântăreața a ieșit la cina în LA, cu un bărbat misterios. Ea a fost văzută în aceeași companie la doar 24 de ore, când acesta o însoțea la o petrecere Burberry la Chateau Marmont din Beverly Hills.

Madonna este mama a șase copii: fiicele Lourdes, 25 de ani, și Mercy, 16 ani, gemenele Stella și Estere, 9 ani, și fiii Rocco, 21 de ani, și David, 16 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: