Redactia.ro
Home » Monden » DESPĂRŢIREA anului în showbiz. Păreau făcuţi unul pentru celălalt, dar n-au rezistat decât 9 luni împreună!

DESPĂRŢIREA anului în showbiz. Păreau făcuţi unul pentru celălalt, dar n-au rezistat decât 9 luni împreună!

Voluptoasa Kim Kardashian este din nou singură. Frumoasa brunetă s-a despărţit de Pete Davidson, după 9 luni de relaţie. Se pare că cei doi au avut mai multe motive pentru care au decis să pună punct poveștii lor de dragoste. Ruptura fost una amiabilă și fără scandal.

Relația lor a început la scurt timp după ce diva a divorțat de Kanye West, muzicianul cu care are patru copii.

S-au despărţit din cauza stilurilor de viaţă diferite

Kim Kardashian a crezut că și-a găsit fericirea, dar nu a durat prea mult. „S-au despărțit săptămâna aceasta pe cale amiabilă din cauza distanței și a programelor”, a declarat o sursă apropiată cuplului. Cuplul a devenit oficial pe Instagram în luna martie și și-a făcut debutul pe covorul roșu în mai. Cei doi erau împreună din octombrie 2021.

Amândoi sunt foarte ocupați, au multe angajamente pe care trebuie să le onoreze așa că de cele mai multe ori nici măcar nu apucau să se întâlnească.

Au multă dragoste și respect unul pentru celălalt. Dar au descoperit că distanța dintre ei și programele solicitante au îngreunat menținerea unei relații”, a spus o sursă apropiată lui Kim Kardashian.

Şi diferenţa de vârstă a contat

Se pare că diferența de vârstă destul de mare dintre Kim și Pete ar fi contat foarte mult în momentul în care cele două vedete şi-ai spus „Adio!”. Kim are 41 de ani și îşi doreşte un partener mai matur, iar Pete abia a împlinit 28 de ani și se pare că încă nu vrea să bată în cuie o singură relație pentru toată viața.

Cum s-au „combinat” cei doi? Ea l-a căutat pe el. „L-am sunat pe producător la „SNL” și i-am spus „Hei, ai numărul lui Pete?”, a povestit ea. „Și au spus: „Da”. I-am trimis un mesaj. Nici măcar nu mă gândeam: „O, Doamne, voi fi într-o relație cu el”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: