Redactia.ro
Home » Monden » Despărțirea momentului în showbiz: Viorel și Vulpița s-au despărțit! Soții Stegaru au mers pe drumuri diferite

Despărțirea momentului în showbiz: Viorel și Vulpița s-au despărțit! Soții Stegaru au mers pe drumuri diferite

Coșmarul trăit de Vulpița după naștere. Viorel nu a vrut să recunoască copilul, a părăsit-o și nu are unde să locuiască

Soții Stegaru au fost unele dintre cele mai iubite personaje pe vremea când erau celebre. Veronica și Viorel apăreau la Acces Direct în fiecare ediție și împărtășeau cu noi drama vieții lor. Au trăit, apoi, liniștiți departe de ochii curioșilor, dar relația lor s-a distrus din nou: cei doi s-au despărțit din nou!

Soții Stegaru s-au despărțit din nou

Viorel și Vulpița au fost unul dintre cele mai controversate cupluri. Pe vremea când apăreau la TV se bucurau de un succes formidabil și povestea lor încâlcită de iubire le-a adus numai avantaje. Se pare că acum lucrurile au început să scape de sub control și cei doi au ajuns la final de drum, după ce și-au dat mai multe șanse și au ajuns la concluzia că nu au nimic în comun.

De când au dispărut din lumina reflectoarelor, cei doi au rămas activi pe rețelele de socializare și i-au ținut pe oameni la curent cu ce mai este în viața lor, cum mai decurg lucrurile. Recent, Viorel Stegaru a venit cu un anunț neașteptat pentru urmăritorii lui, precizând că nu mai este cu Vulpița. Bărbatul nu a dat prea multe detalii despre cele întâmplate și a ales să fie rezervat, dar a precizat clar că a rămas acasă, cu copiii și nu vrea să vorbească despre mama acestora.

„Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a fost mesajul publicat de Viorel pe Instagram.

Soții Stegaru trăiau de pe o zi pe alta

Cei doi au dispărut de pe micile ecrane și și-au trăit povestea de iubire departe de ochii oamenilor răi, după ce s-au bucurat de luni întregi de faimă la Acces Direct. S-au mutat în propria lor casă, au încercat să se gospodărească și să trăiască mai  bine, dar se pare că nu prea le-a ieșit. Cei doi se descurcau greu cu banii, mai ales pentru că aveau și doi copii de vârste fragede.

Mergeau cu ziua pe la muncă, dar nu reușeau să acopere cheltuielile. Mai existau oameni cu suflet mare prin sat, cărora li se făcea milă de ei și voiau să îi ajute, dar nu era suficient pentru a duce un trai decent. Își creșteau cu greu cei doi copii, dar nici nu se dădeau în vânt după muncă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: