Redactia.ro
Home » Știri » Despartiti de COVID-19! Doi soti s-au revazut si…

Despartiti de COVID-19! Doi soti s-au revazut si…

Despartiti de COVID-19! Doi soti s-au revazut si… Despartire de 215 zile, dupa 60 de ani de casnicie. Iata cum se poate descrie intr-o singura propozitie drama prin care a trecut o familie de batrani din America. Povestea lor emotionanta a facut inconjurul lumii.

Dragostea invinge orice obstacole, fie ca e vorba de razboi sau pandemie, cum este cazul in vremurile actuale. Pandemia de coronavirus a obligat o familie de batrani sa se desparta pentru 215 zile. Doi seniori din Statele Unite, casatoriti de peste 60 de ani au fost nevoiti sa se izoleze unul de celalalt din cauza de Covid-19. Astfel ca, batranii au stat in izolare pentru 215 zile.

Revederea batranilor dupa ce au luptat cu Covid-19, emotionanta

Eve si Joseph, casatoriti de peste 6 decenii au trait momente cumplite in acest an, din cauza pandemiei de coronavirus. Despartirea de 215 zile a fost impusa de autoritatile medicale americane care au decis ca doar asa se poate combate virusul momentului. Insa revederea celor doi nu a facut nimic altceva decat sa inmoaie inimile celor doi, dar si a personalului din caminul unde cei doi au stat izolati. “ Mi-a fost atat de dor de tine. Te iubesc” au fost primele cuvinte ale batranei, la revederea sotului.

Una dintre asistentele de la camin a declarat ca si ea a fost emotionata de intamplarea cu final fericit. „Am fost la fel de emoționată ca ei. Le știam povestea și am decis că această reîntâlnire trebuie să rămână undeva, pe o cameră video. Toți cei din jurul meu plângeau”, a marturisit Clary Abreu, asistenta centrului de îngrijire, pentru BBC.

Peste 216.000 de persoane au murit in America, din cauza pandemiei de coronavirus. Cifrele au fost inregistrate pentru perioada 26 ianuarie – 3 octombrie 2020, potrivit Reuters.

Despartire de 215 zile, dupa 60 de ani de casnicie. Iata cum se poate descrie intr-o singura propozitie drama prin care a trecut o familie de batrani din America. Povestea lor emotionanta a facut inconjurul lumii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: