Redactia.ro
Home » Monden » Destin crunt pentru o cântăreață de la noi: ”Trebuie să port perucă”

Destin crunt pentru o cântăreață de la noi: ”Trebuie să port perucă”

Destin crunt pentru o cântăreață de la noi. Nașterea i-a cauzat probleme de sănătate unei artiste românce. De ceva timp, îi cade părul foarte tare și este nevoită să apeleze la peruci. Despre cine este vorba aflați în rândurile următoare.

Destin crunt pentru o cântăreață de la noi: ”Trebuie să port perucă”

Destin crunt pentru o cântăreață de la noi. Artista este nevoită să poarte mai mult perucă, din cauză că are probleme cu căderea părului. Ea spune că acestea au apărut după ce a născut, informează wowbiz.ro.

Frumoasa cântăreață de muzică de petrecere a fost nevoită să poarte perucă chiar și în cel mai recent clip al ei alături de Sorin, copilul de aur. Este vorba despre Sorina Ceugea care, deși trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, aducerea pe lumea a fetiței sale, iată că are parte și de această situație neplăcută, căderea părului.

Download Sorina Ceugea @Copilul De Aur GOLD - La naiba - Official Video

”Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și privesc cum mica noastră prințesa crește pe zi ce trece. Perioada aceasta, însă, a adus cu ea și o mulțime de transformări. Am o problemă cu părul. De când am născut îmi cade părul destul de tare, dar, încă, sper că va crește înapoi ”, a declarat Sorina Ceugea pentru wowbiz.ro.

Sorina Ceugea: ”Sunt optimistă”

Sorina Ceugea mai spune că fetița sa, Vanessa îi aduce cea mai mare bucurie, în aceste momente, fapt care o face să  nu acorde prea mare importanță problemelor de sănătate cu care se confruntă.

 ”Chiar dacă a început, încet, să crească părul și acum m-am mai liniștit că nu voi rămâne chiar cheală, tot trebuie să port perucă. Dar, oricum, sunt optimistă și, sincer, chiar dacă voi purta perucă toată viața și voi cheli complet, nu se compară cu bucuria pe care o am în suflet atunci când îmi văd fetița, pe Vanessa, a mai spus Sorina Ceugea pentru aceeași sursă.

În luna august, Sorina Ceugea a dezvăluit că a rămas însărcinată, după ce, până atunci a ținut totul secret.

”În această perioadă incertă în care foarte mulți oameni s-au îmbolnăvit de noul Coronavirus, şi-au pierdut locul de muncă şi unii poate rămân ai nimănui, noi, la momentul acesta, facem cel mai frumos plan al vieții noastre, se dezvoltă bebeluşul nostru pe care îl aşteptăm cu atâta nerăbdare. Nu m-am gândit niciodată că aşa va decurge sarcina mea, că voi stă izolată şi că nu mă voi putea bucura de soare, că nu voi putea ieși din casă decât pe bază de declarație şi atunci până la piață, la cumpărături. Cu toate acestea, am încercat să vedem partea bună a lucrurilor. De felul meu, sunt un om pozitiv şi aş sfătui pe toată lumea să rămână calmă şi optimistă, facem cel mai frumos plan al vieții noastre, se dezvoltă bebeluşul nostru pe care îl aşteptăm cu atâta nerăbdare”, spunea Sorina Ceugea în luna august.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: