Redactia.ro
Home » Sport » Destinație surprinzătoare! Unde ar putea juca Leo Messi

Destinație surprinzătoare! Unde ar putea juca Leo Messi

Leo Messi, Leo Messi salariu uriaș, Barcelona, cristiano ronaldo,

În 2021, Leo Messi poate pleca de la Barcelona. Argentinianul nu-și mai dorește să joace în Spania și se pare că și-a ales deja următoarea destinație.

Într-un interviu acordat postului de televiziune spaniol La Sexta, Leo Messi a recunoscut că analizează mai multe variante. Surprinzător, jucătorul care are 33 de ai spune că și-ar dori să joace în Statele Unite.

„Aș vrea să joc în Statele Unite. Aș vrea să experimentez viața și campionatul de acolo. Voi aștepta până se va încheia sezonul apoi voi decide. În acest moment cel mai important lucru este să ne concentrăm asupra jocului echipei și să terminăm cu bine sezonul, să ne concentrăm pe încercarea de a câștiga trofee și să nu ne distragem atenția cu alte lucruri”, a spus Messi.

Argentinianul joacă la Barcelona de la vârsta de 13 ani. Este golgheterul clubului din toate timpurile, a câștigat 10 titluri în La Liga, de patru ori Liga Campionilor și de șase ori Balonul de Aur. În această vară, Messi a făcut presiuni pentru a fi lăsat să plece la altă echipă, dar până la urmă șefii clubului au reușit să-l oprească, datorită clauzei foarte mare pe care o avea în contract. Jucătorul a fost o bună perioadă de timp în conflict cu președintele Josep Maria Bartomeu, care a demisionat în octombrie.

„Este un moment dificil pentru club, pentru toată lumea, iar cei din interiorul clubului știu că se află într-o situație foarte proastă, lucrurile sunt foarte rele și va fi dificil să readucă clubul acolo unde era”, a mai spus fotbalistul.

Messi a vorbit și despre viața și averea sa

Interviul pe care i l-a acordat jurnalistului Jordi Évole a durat peste o oră, iar sud-americanul a vorbit și despre câștigurile sale. Potrivit celor de la Forbes averea lui Messi ar depăși 1 miliard de dolari. Asta în condițiile în care salariul său anual este de peste 100 de milioane de euro.

”Știu ce am, ce fac, ce nu fac. Sunt conștient de absolut tot. Sunt un privilegiat pentru tot ceea ce trăiesc. Dar sunt momente în care mi-ar plăcea să fiu anonim și să mă bucur că merg la piață, la un film, la un restaurant sau la un supermarket, fără să ai mereu 300 de ochi care te privesc și te urmăresc. Sunt recunoscător pentru dragostea primită în toată lumea. E spectaculos, dar mi-ar plăcea să trec neobservat atunci când sunt cu copiii mei”, a mai spus argentinianul pentru La Sexta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: