Redactia.ro
Home » Sport » Cine e mai prietenos? Cristiano Ronaldo sau Leo Messi?

Cine e mai prietenos? Cristiano Ronaldo sau Leo Messi?

cristiano ronaldo, Leo Messi, prietenie, rivalitate

Rivalitatea dintre cei doi fotbaliști este bine cunoscută de mai bine de 10 ani. S-au făcut tot felul de comparații și statistici. Acum un fotbalist care a jucat alături de Cristiano Ronaldo, dar și de Leo Messi a dezvăluit care dintre cei doi este mai prietenos.

Arthur este unul dintre fotbaliștii care a jucat cu cele două staruri. Mijlocașul a fost coleg cu Messi la Barcelona timp de doi ani, iar în 2020 a ajuns la Juventus, unde l-a cunoscut și pe Ronaldo. Într-un interviu acordat presei din Italia, Arthur a vorbit despre cei doi mari fotbaliști.

Cum își tratează Ronaldo colegii
Brazilianul a ajuns la Juventus în 2020, italienii plătind pentru el 72 de milioane de euro celor de la Barcelona. După ce a jucat 2 ani cu Messi și aproape 1 cu Ronaldo, mijlocașul le-a făcut o caracterizare.

„Ei sunt campioni, mai presus de orice. Din acest punct de vedere, Messi și Ronaldo sunt identici, sunt concentrați tot timpul, de la început până la final. În comparație cu Messi, Ronaldo vorbește mai mult și este mai prietenos. Nu dă înapoi niciodată dacă un coleg are nevoie de ajutor și inspiră o determinare feroce. Se antrenează ca un animal, nu știe ce înseamnă pauză și mereu te încurajează să dai tot ce ai mai bun. Nu lasă nimic la voia întâmplării”, a spus Arthur.

Ce spune Pjanic despre cei doi fotbaliști

Miralem Pjanic, jucătorul celor de la FC Barcelona, a vorbit despre cei doi mari fotbaliști într-un interviu acordat lui Julio Maldonado, pentru canalul său de Youtube „Mundo Maldini”. Și Pjanic a avut ocazia să joace alături de Ronaldo și de Messi.

„Cu trecerea timpului vom putea să prețuim ceea ce au realizat acești doi jucători în ultimii 20 de ani. Sunt absolut incredibili. Ronaldo ca persoană și ca jucător este spectaculos. Este un atlet adevărat, care este atent la toate detaliile. Messi este un extraterestru. Este absolut fenomenal, capabil să facă orice cu mingea. Acum îl văd pe Messi foarte concentrat și motivat la Barca și noi trebuie să îl ajutăm să își facă jocul lui”.

Miralem Pjanic a jucat două sezoane la Torino, iar acum este coleg cu argentinianul la Barcelona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: