Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo și Leo Messi se luptă pentru încă un premiu

Cristiano Ronaldo și Leo Messi se luptă pentru încă un premiu

Globe Soccer Awards, Cristiano Ronaldo, Leo Messi,

Ca în fiecare an Cristiano Ronaldo și Leo Messi au fost nominalizați pentru premiul „Jucătorul anului”. În cadrul galei care va avea loc în Dubai se va acorda și un premiu festiv, „Jucătorul secolului”.

Premiile Globe Soccer au ajuns la a 11-a ediție. În acest an gala din Dubai și se anunță cea mai spectaculoasă festivitate. Va avea loc în hotelul Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume, și va fi transmisă în direct prin satelit și streaming live în toată lumea pe 27 decembrie 2020. Pentru că este o festivitate special, se vor da și distincții festive. Evenimentul din acest an va onora și jucători, cluburi și alte personalități legendare din ultimii 20 de ani. Messi, Ronaldo și Lewandowski se luptă pentru premiul „Jucătorul anului”. Tot Ronaldo și Mesii, dar de această dată cu Salah și Ronaldinho au intrat în cursa pentru „Jucătorul secolului”. Sportivii nominalizați au fost aleși de un juriu din care fac parte 23 de directori, președinți din fotbal și antrenori, precum Marcello Lippi, Luis Figo, Antonio Conte, Demetrio Alberini sau Fabio Capelo.

Principalele categorii de premii

Principalele categorii de premii sunt: Jucătorul anului, Clubul anului, Antrenorul anului, Jucătorul secolului (2001-2020), Clubul secolului (2001-2020), Antrenorul secolului (2001-2020), Impresarii secolului (2001-2020) și Premiul pentru întrega carieră de fotbalist.
Lista cu nominalizările pentru Globe Soccer Awards
Jucătorul anului: Messi, Ronaldo, Lewandowski;
Clubul anului: Liverpool, Real Madrid, Bayern Munchen;
Antrenorul anului: Flick, Klopp, Gasperini;
Jucătorul secolului (2001-2020): Messi, Ronaldo, Salah, Ronaldinho;
Clubul secolului (2001-2020): Al-Ahly, Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen;
Antrenorul secolului (2001-2020): Guardiola, Zidane, Mourinho, Ferguson.
Impresarii secolului (2001-2020): Branchini, Raiola, Mendes.

Ronaldo, de cinci ori jucătorul anului

Gala Globe Soccer Awards este organizată de Asociația Europeană a Cluburilor din Europa. Până acum, Cristiano Ronaldo a fost desemnat de cinci ori cel mai bun jucător. Anul trecut a luat chiar două trofee.

Portughezul a plecat acasă cu trofeul acordat celui mai bun jucător, pentru care s-a luptat cu Antoine Griezmann şi Kylian Mbappe, dar şi cu cel acordat favoritului fanilor.
„Sunt fericit, le mulțumesc fanilor, fără ei fotbalul nu este nimic” a declarat Cristiano Ronaldo, în cadrul galei anul trecut.

Globe Soccer Awards a început să acorde premii începând cu anul 2010.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: