Redactia.ro
Home » Sport » Messi i-a îndeplinit dorința lui Mircea Lucescu! Ce cadou a primit antrenorul

Messi i-a îndeplinit dorința lui Mircea Lucescu! Ce cadou a primit antrenorul

mircea lucescu, Leo Messi, dinamo kiev,

Dinamo Kiev a plecat învinsă de pe Camp Nou, dar cu capul sus. Ucrainienii antrenați de Mircea Lucescu le-au pus reale probleme spaniolilor.

Barcelona-Dinamo Kiev s-a terminat 2-1. Elevii lui Mircea Lucescu au marcat în ultimele minute după ce au avut destule ocazii. Asta în ciuda faptului că lotul a fost decimat de coronavirus, antrenorul român având la dispoziție doar 13 jucători. La finalul partidei, Mircea Lucescu și Leo Messi s-au îmbrățișat și au stat de vorbă câteva minute. La vestiare, argentinianul i-a dat lui Lucescu un tricou cu autograf.

”E dificil, fiecare meci are propria istorie. În condițiile în care am jucat acest meci, cu problemele pe care le-am avut cu COVID-ul, cu teama jucătorilor de a nu lua COVID-19 înainte de meci, toate acestea au făcut ca echipa să intre timid pe teren. Am primit gol, apoi ne-am revenit, am făcut o partidă bună, inteligentă. Am avut atacuri rapide în urma cărora puteam marca. Cred că meritam cel puțin un meci nul”, a declarat Mircea Lucescu.

Moment amuzant la conferință! Lucescu dialog cu o jurnalistă

Mircea Lucescu a oferit și un moment amuzat la conferința de presă. A avut o discuție cu jurnalista Irina Koziupa despre… haine. Românul i-a cerut părerea jurnalistei
”Irina, Irina… Sunt îmbrăcat adecvat sau nu?”, a spus Mircea Lucescu, zâmbind. Auzind întrebarea, jurnalista a început să râdă și a răspuns. ”Mereu sunteți îmbrăcat adecvat”.
La conferința de presă, antrenorul spaniolilor Ronald Koeman a recunoscut că a fost surprins de Lucescu.

„Trebuie să recunoaștem că adversarii au produs mai mult pericol decât ne așteptam. Știm că nu putem juca bine de fiecare dată. Știm că trebuie să ne îmbunătățim jocul fără minge, le-am oferit adversarilor prea multe spații. Trebuie să învățăm această lecție și să ne îmbunătățim. Este important că am ajuns la 9 puncte din 9 posibile în Champions League. Trebuia să începem bine și știam că nu va fi un meci foarte ușor. Astăzi nu am fost la înălțime, însă contra lui Juventus am făcut un joc foarte bun”, a declarat Koeman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: