Redactia.ro
Home » Sport » Ce avere are Leo Messi! În ce a investit argentinianul!

Ce avere are Leo Messi! În ce a investit argentinianul!

Leo Messi, investeste bani

Revista Forbes a calculat care sunt veniturile lui Leo Messi. În acest moment, argentinianul este cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Forbes a alcătuit un top cu cei mai bogați fotbaliști din lume. Leo Messi este pe prima treaptă a podiumului. Anul trecut a câștigat 106 milioane de euro și a devenit al doilea miliardar din fotbal. Este drept nu doar din salariu. 77 de milioane i-a primit ca salariu, restul din contracte de sponsorizări. Veniturile sale cresc și în funcție de realizări. Dacă va câștiga tripla cu Barcelona (campionat, cupă, Champions League) și va primi distincția FIFA de cel mai bun fotbalist al anului, atunci va încasa bani în plus. Locul secund în top este ocupat de rivalul său Cristiano Ronaldo, iar pe trei se află Neymar.

În ce investește Messi banii

Argentinianul are mai multe afaceri. Deține magazine de haine, un hotel pe malul mării și un parc tematic. Magazinul său, îi poartă numele și comercializează haine pentru toate gusturile. Sportive dar și elegante. În China cât de curând se va lansa un parc tematic care se va numi Messi. Fotbalistul deține și un hotel de patru stele în Sitges, o stațiune aflată la 35 de kilometri de Barcelona, în care a investit peste 29 de milioane de euro. Hotelul se numește MiM.

Messi a vrut să plece de la Barcelona

După ce Barcelona a fost eliminată din Liga Campionilor, Leo Messi și-a anunțat șefii că vrea să plece de la echipă. Clauza de reziliere pe care o are este enormă, 700 de milioane de euro. Messi a încercat să plece liber de contract, având o clauză specială, pe care însă nu a putut să o activeze. În aceste condiții niciun club nu și-a permis să plătească atâția bani catalanilor și argentinianul a fost obligat să mai joace în Spania încă un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: