Redactia.ro
Home » Monden » Detalii emoționante din viața Rodicăi Mutu. Mama Briliantului României a fost alături de el pe tot parcursul carierei

Detalii emoționante din viața Rodicăi Mutu. Mama Briliantului României a fost alături de el pe tot parcursul carierei

Iată detaliile emoționante din viața Rodicăi Mutu! Mama Briliantului României a fost alături de el pe tot parcursul carierei.

Detalii emoționante din viața Rodicăi Mutu

Tragedia a lovit în familia lui Adrian Mutu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate figuri din fotbalul românesc. În dimineața zilei de astăzi, vestea tristă a trecerii în neființă a Rodicăi Mutu, mama fostului internațional român, a cutremurat întreaga țară și a adus la lumină detalii emoționante din viața acestei femei extraordinare. Rodica Mutu avea 71 de ani și a pierdut lupta cu o boală cumplită, tratamentul neavând efectul scontat.

Adrian Mutu, cunoscut drept Briliantul României pentru contribuția sa semnificativă la fotbalul internațional, a avut mereu un loc special în inima mamei sale, Rodica Mutu. Legătura lor puternică și devotamentul reciproc s-au remarcat de-a lungul anilor. Cu o relație profundă și un respect necondiționat, mama și fiul au avut mereu un sprijin nesfârșit unul în celălalt.

În 2021, părinții lui Adrian Mutu au luat o decizie importantă în viața lor și au vândut tot ce aveau la Pitești pentru a se muta aproape de casa fiului lor celebru. Această decizie a avut la bază dorința lui Adrian de a-i avea cât mai aproape pe cei dragi și de a-i feri de griji.

„Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura pe conturile sale de socializare.a scris Laura, sora lui Adrian Mutu, pe conturile sale de socializare, exprimând astfel tristețea și recunoștința pentru mama lor dragă.

Mama Briliantului României a fost alături de el pe tot parcursul carierei

Adrian Mutu a evidențiat întotdeauna importanța mamei sale în viața sa. Într-un interviu acordat în trecut pentru playsport.ro, Briliantul a mărturisit:

„Mama este ființa care mi-a dat viață, este cea mai importană pentru mine, iar eu o să o ascult întotdeauna, indiferent la ce vârsta, la ce statut, pentru mama mea voi fi întotdeauna un copil”, declara într-un interviu fostul star al naționalei.

În cartea sa autobiografică intitulată „Revenirea din Infern”, Adrian Mutu a dezvăluit un moment emoționant din copilăria sa legat de mama sa. El și-a amintit cu drag de momentul când a decis să joace fotbal și a întrebat-o pe mama sa în ce an s-a născut. Acest episod ilustrează dragostea și încrederea pe care o avea în mama sa, căreia îi cerea sfaturi și sprijin necondiționat.

Mama sa, Rodica Mutu, și tatăl său, Spiridon Mutu, au avut o poveste de dragoste care a început la fabrica Dacia. Adrian Mutu a scris în cartea sa despre cum aceștia s-au cunoscut și despre ambițiile lor în viață. Amândoi au avut o pasiune pentru fotbal, cu mama sa excelând ca portar la echipa Carmen. Această influență a părinților săi și dragostea pentru sport au fost fundamentale în dezvoltarea sa ca fotbalist și în succesul pe care l-a obținut pe parcursul carierei sale.

Sursa foto: Fanatik.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: