Redactia.ro
Home » Știri » Detalii halucinante despre tragedia de la Brăila. Femeia ucisă sunase la 112

Detalii halucinante despre tragedia de la Brăila. Femeia ucisă sunase la 112

O tragedie similară cu cea de la Caracal s-a petrecut în județul Brăila, unde o femeie de 44 de ani a fost găsită fără suflare într-o casă din comuna Mircea Vodă. Aceasta a fost ucisă de concubinul său, un bărbat de 50 de ani, la aproximativ 24 de ore după ce sunase disperată la 112. Polițiștii nu au reușit să găsească locația exactă în timp util, deși aveau date de localizare furnizate de Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Circumstanțele tragice ale cazului

Incidentul a avut loc luni, când femeia a sunat la 112 la ora 12:31, însă nu a putut comunica verbal, doar a țipat disperată. Serviciul de Telecomunicații Speciale a furnizat imediat date de localizare, iar la fața locului au fost trimise două echipaje de polițiști pentru a investiga. Cu toate acestea, polițiștii nu au reușit să identifice imobilul de unde provenea apelul.

În urma verificărilor, poliția nu a obținut inițial dovezi care să confirme că în zonă ar fi avut loc un conflict. Oamenii legii au discutat cu locuitorii din zonă și au încercat să identifice apelanta prin prezentarea numărului de telefon de pe care s-a efectuat apelul. Din păcate, nimeni nu a putut oferi informații utile. De asemenea, încercările de a reapela numărul de telefon au fost fără succes, acesta fiind alocat unei cartele pre-pay neînregistrate.

Descoperirea tragică a cadavrelor

Marți dimineață, la ora 09:45, polițiștii au fost sesizați din nou printr-un apel la 112, de această dată fiind informați despre existența cadavrelor. Echipele de intervenție au ajuns rapid la fața locului și au descoperit cadavrele femeii și concubinului ei. Se pare că bărbatul și-a pus capăt zilelor după ce a comis crima.

Ancheta desfășurată ulterior a stabilit că telefonul de pe care s-a sunat la 112 aparținea femeii de 44 de ani. În momentul verificărilor inițiale, vecinii nu au putut furniza informații relevante care să ajute la identificarea victimei sau a locației exacte a incidentului.

Reacția autorităților și consecințele cazului

IPJ Brăila, aflat sub comanda adjunctului Iorgu Munteanu în timpul incidentului, a transmis că s-au depus toate eforturile pentru a identifica imobilul de unde proveneau țipetele, însă fără succes inițial. „În urma verificărilor efectuate, nu au fost obținute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict”, a declarat un reprezentant al IPJ Brăila.

Această tragedie ridică din nou întrebări legate de eficiența și rapiditatea intervenției autorităților în cazurile de urgență. Comparativ cu cazul de la Caracal, unde o tânără a fost ucisă după ce a sunat de mai multe ori la 112 fără ca autoritățile să intervină în timp util, acest incident subliniază necesitatea îmbunătățirii sistemului de localizare și reacție a echipelor de intervenție.

Societatea civilă și mai multe organizații pentru drepturile omului solicită o investigare amănunțită a modului în care a fost gestionat acest caz și implementarea de măsuri pentru a preveni astfel de tragedii în viitor. Este esențial ca sistemul de urgență să fie capabil să răspundă rapid și eficient, mai ales în situațiile în care viața unei persoane este în pericol.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: