Redactia.ro
Home » Știri » Detalii șocante în cazul familiei șoferului drogat de la 2 Mai! Mama lui Vlad Pascu, implicată în procurarea de substanțe interzise

Detalii șocante în cazul familiei șoferului drogat de la 2 Mai! Mama lui Vlad Pascu, implicată în procurarea de substanțe interzise

Detalii șocante în cazul familiei șoferului drogat de la 2 Mai! Mama lui Vlad Pascu, implicată în procurarea de substanțe interzise

Detalii șocante în cazul familiei șoferului drogat de la 2 Mai! Mama lui Vlad Pascu ar fi implicată în procurarea de substanțe interzise. Iată detaliile!

Detalii șocante în cazul familiei șoferului drogat de la 2 Mai

Un detaliu șocant în cazul lui Vlad Pascu, care a stârnit multe discuții în ultima perioadă, face referire la familia sa. După audierea părinților lui la sediul DIICOT, s-au dezvăluit informații alarmante care aruncă o umbră asupra implicării mamei sale în procura de substanțe droguri.

Părinții lui Vlad Pascu, care a fost protagonistul unui eveniment grav în care drogurile au jucat un rol crucial, au fost supuși interogatoriului autorităților. Surse au afirmat pentru Antena 3 CNN  că mama lui Vlad Pascu era implicată în procura de droguri pentru fiul ei.

Astăzi, patru apartamente ale familiei Pascu au fost supuse unor percheziții riguroase, desfășurate de polițiști și procurori din cadrul DIICOT. În unul dintre aceste apartamente, autoritățile au descoperit și confiscat elemente de muniție. Acest lucru a condus la aducerea tatălui lui Vlad Pascu pentru a fi audiat, întrucât existau suspiciuni cu privire la nerespectarea legilor referitoare la arme și muniții.

Mama lui Vlad Pascu, implicată în procurarea de substanțe interzise

Cu toate acestea, cea mai tulburătoare dezvăluire provine din informațiile cu privire la mama lui Vlad Pascu. Surse din cadrul Antena 3 CNN au dezvăluit că aceasta era implicată în procura de droguri și pastile, în special a celor care se eliberează doar pe bază de rețete emise de farmaciile speciale din spitale, destinate persoanelor cu afecțiuni grave. Aceste substanțe erau ulterior folosite de fiul său în scopuri ilegale. Mai mult, se pare că aceste activități implicate și alți tineri, complicând și mai mult situația.

În prezent, mama lui Vlad Pascu se află în continuare la sediul DIICOT, unde este suspectată că ar fi comis infracțiuni legate de înfăptuirea justiției și că ar fi încercat să șantajeze martorii în cauza care îl vizează pe fiul său. Aceste acuzații aduc în prim plan întrebări legate de complicitatea și implicarea sa în activitățile ilegale ale fiului său și a altor tineri.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: