Redactia.ro
Home » Știri » Detalii terifiante în cazul crimei de la Padina! Cum a murit Sorin Anghel, de fapt?! Imaginile din momentul tragediei: „Agresorii au fost îndepărtați de persoanele prezente”

Detalii terifiante în cazul crimei de la Padina! Cum a murit Sorin Anghel, de fapt?! Imaginile din momentul tragediei: „Agresorii au fost îndepărtați de persoanele prezente”

Imagini de la teribila crimă petrecută la Padina.

În seara tragediei de la Padina, un eveniment cumplit a zguduit comunitatea, soldându-se cu moartea lui Sorin Anghel, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Târgoviște, tată a doi copii. Conform informațiilor, conflictul a izbucnit în timpul unei petreceri organizate la un hotel de lux situat în Munții Bucegi, în stațiunea Padina. Detalii sumbre au fost aduse la lumină în urma analizei imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din parcarea localului, acolo unde s-a consumat tragicul eveniment.

Cum s-a întâmplat tragedia

Imaginile relevă momente de o violență extremă, în care victima, deja grav rănită, încearcă să iasă din clădire pentru a găsi ajutor. În acest timp, frații Marin, identificați ca agresori principali ai bărbatului, continuă să îl atace fără milă, în ciuda stării sale precare. Acești trei frați, Marin Laurențiu, Marin George Armando și Marin Louis Justin, fiii cunoscutei vrăjitoare Sidonia, sunt suspectați de comiterea acestei fapte deosebit de grave.

Referatul procurorilor descrie cu detalii modul în care agresiunea a fost dusă la extrem: în timp ce victima era incapabilă să se apere, fiind căzută la pământ, inculpații au continuat să o lovească. Acțiunile lor brutale au fost întrerupte doar atunci când persoanele prezente au intervenit, reușind cu greu să îi îndepărteze pe agresori și să scoată victima afară din clădire.

„(…) Agresorii au fost îndepărtați de persoanele prezente, iar victima a fost scoasă afară de aparținători pe ușa principală, unde bărbatul (Sorin Anghel, n.r.) s-a prăbușit cu fața în jos peste o masă. În același timp, pe ușa de acces secundară, au ieșit cei trei agresori, frații Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin. (…) Inculpații Laurențiu Marin, George Armando Marin şi Louis Justin Marin lovesc victima, în ciuda faptului că era căzută şi nu se mai putea apăra în vreun fel”, se menționează în referatul procurorilor.

Ce a mărturisit vrăjitoarea Sidonia

În prezent, cei trei frați Marin se află în arest preventiv, fiind acuzați pentru rolul lor în acest incident tragic. În apărarea lor, vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei, susține nevinovăția copiilor săi, afirmând că aceștia s-au apărat după ce au fost atacați. Ea a oferit o declarație în cadrul unei intervenții telefonice la Știrile Antena Stars, încercând să prezinte o altă versiune a evenimentelor, conform căreia fiul ei ar fi fost cel atacat și rănit grav.

„S-a apărat copilul meu. I-a pus cuțitul în gât, și-a pus mâna în față, să nu intre cuțitul în gât și uitați în ce hal este. Le-a tăiat tendoanele. Este și copilul meu rănit foarte grav. (…) Au plecat de acasă liniștiți, fără probleme, au familii, au copii. Suntem o familie. Un soț, o familie și copii, nu înseamnă că suntem clanuri, că așa se spune peste tot. (…) Copiii au povestit avocatului că el a scos cuțitul. S-a apărat pur și simplu. (…) Copiii mei au jurat că el a scos cuțitul și ei s-au apărat”, a declarat Sidonia la Știrile Antena Stars.

Această tragedie a stârnit o serie de reacții în rândul comunității și a ridicat întrebări grave despre siguranța în locurile publice și despre modul în care astfel de conflicte sunt gestionate. Totodată, pune în lumină dificultățile cu care se confruntă sistemul de justiție în a aduce vinovații în fața legii și în a oferi dreptate victimelor și familiilor acestora.

Investigația continuă, iar detaliile suplimentare care vor apărea sunt așteptate să ofere o imagine mai clară asupra circumstanțelor care au dus la acest eveniment nefericit, precum și asupra motivelor care au stat la baza conflictului. Între timp, comunitatea este îndemnată să se adune și să ofere sprijin celor afectați de această pierdere tragică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: