Redactia.ro
Home » OK MAGAZINE » Detaliul inedit din fotografia lui Connect-R cu Misha. S-au împăcat?

Detaliul inedit din fotografia lui Connect-R cu Misha. S-au împăcat?

GALERIE FOTO (3)

Au anunțat că au divorțat în urmă cu doi ani, însă viața îi ține unul lângă celălalt, dat fiind faptul că au împreună un copil. Însă, există voci care susțin că, de fapt, Connect-R și Misha s-ar fi împăcat și din punct de vedere amoros. Iar cea mai recentă fotografie postată în mediul online ar susține această ipoteză.

Separați legal, dar împreună?

Deși au semnat actele de divorț în 2017, Misha și Connect-R tot împreună își petrec timpul. Recent, ei au dat de veste pe rețelele de socializare că sunt împreună, în vacanță. Locația aleasă de ei nu este una întâmplătoare, ci una destinată îndrăgostiților, fiind preferata cuplurilor proaspăt căsătorite: Santorini.

Detaliul din fotografia lor

Și chiar dacă ”scuza” acestei vacanțe comune este faptul că merg alături de fiica lor, un alt detaliu a atras atenția. În fotografia postată de Connect-R pe Instagram, cei doi foști soți sunt îmbrăcați la fel. Misha poartă o cămașă identică cu pantalonii artistului. Pesemne, aceasta a „împrumutat” cămașa fostului soț, lucru pe care numai doi oameni care sunt împreună l-ar putea face.

Sunt îmbrăcați la fel

Fanii sunt încântați la ideea împăcării

Văzând că cei doi petrec atât de mult timp împreună, chiar și după divorț, fanii și-au făcut speranțe. Mulți speră ca Misha și Connect-R să se fi împăcat, iar această vacanță să fie ca o a doua lună de miere. Iar detaliul legat de vestimentațiile lor nu face altceva decât să le hrănească aceste speranțe.

Citește și Despărțire cu scandal în showbiz! Claudia Pătrașcanu divorțează de Bădălau

Loading...