Redactia.ro
Home » TV » Detaliul rușinos de pe fața Oanei Roman. Oana Zăvoranu le-a arătat tuturor

Detaliul rușinos de pe fața Oanei Roman. Oana Zăvoranu le-a arătat tuturor

GALERIE FOTO (8)

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman nu a ajuns la final. Cele două dive lansează atac după atac. Zăvo a criticat-o dur de această dată pe Oana Roman, pentru detalii ce țin de îngrijirea ei corporală. Actrița le-a arătat tuturor cum s-a prezentat fiica lui Petre Roman pe Instagram. 

 

Detaliul rușinos de pe fața Oanei Roman

Detaliul stânjenitor de pe fața Oanei Romana a fost evidențiat de Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram. Zăvo s-a amuzat pe seama situației șia  asubliniat faptul că fiica lui Petre Roman nu este demnă să fie influencer pe zona de îngrijire corporală, având în vedere că nu are grijă de propriul aspect.

„Vomită lumea, Sorbono! Lifestyle influencero my ass ce ești. Între timp, până mai mocangești niște aronduri și coduri cu ai învățat tu la Sorbona, vezi că ai păr pe față și în barbă… pune dracu pe cineva să ti le smulgă. Tot pe moca cum ți-a fost creșterea.”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

 

Oana Roman a ripostat criticilor dure

Oana Romana  atrecut prin momente extrem de dificile în ultima perioadă. Vedeta a ripostat criticilor dure pe care le-a primit și a oferit un răspuns tranșant.

,,Iar faceți spume, doamnă? Să nu vă crape inima, Doamne ferește! Să nu mă apuc eu acum să povestesc cum ați dorit astă-vară să ne împrietenim în Bulgaria! Mai bine tăcem frumos și ne vedem de treabă. De 20 de ani tot am adunat  povești. Zic să nu mă apuc acum să le spun. Că despre mine, în afară că sunt grasă, nu prea a găsit nimeni în 30 de ani să zică altceva.”, a scris Oana Roman pe contul de Instagram.

Fosta soție a lui Marius Elisei nu a mai suportat modul în care este tratată de unii admiratori și a transmis un alt mesaj tranșant celor care îi critică modul de viață și alegerile pe care le face. Vedeta în vârstă de 44 de ani i-a avertizat pe internauți să nu se supere în momentul în care primesc replici din partea ei ori de câte ori aceștia exagerează în legătură cu anumite subiecte.

“Nu știu cum să vă mai explic și cum să vă mai spun… Frate, nu vă supărați dacă vă răspund atunci când voi vă permiteți să-mi dați mie sfaturi despre cum trebuie să îmi trăiesc viața, de exemplu! Trebuie să înțelegeți odată pentru totdeauna că rețelele sociale nu sunt făcute sau conturile persoanelor publice nu sunt făcute pentru ca unii dintre voi să dea lecții de viață, să dea sfaturi, să impună lucruri! Nu! Contul ăla este casa mea! Este foarte ok dacă intri să te uiți, dar este dreptul meu să îți răspund în momentul în care ceva nu e ok”, a spus vedeta pe Instagram Stories.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: