Redactia.ro
Home » TV » Detaliul scârbos arătat de Viviana Sposub, după ce a fost eliminată din Ferma. Primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă e şocant. FOTO

Detaliul scârbos arătat de Viviana Sposub, după ce a fost eliminată din Ferma. Primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă e şocant. FOTO

GALERIE FOTO (2) Viviana Sposub

Vivana Sposub a fost eliminată din competiția „Ferma Orășeni vs Săteni” de la Pro TV, dar imediat cum a ajuns acasă a dezvăluit un detaliu care i-a lăsat mască pe fanii emiisunii. Iată ce dezvăluire a făcut vedeta de televiziune.

Ce le-a arătat Viviana Sposub fanilor săi imediat după eliminarea din „Ferma”

Viviana Sposub a părăsit competiția, dar aceasta a ținut să dezvăluie un detaliu care nu s-a văzut până acum pe camerele de filmat ale emisiunii. Astfel, vedeta a vrut să își mai destindă fanii și să le arate în ce stare sunt unghiile ei după participarea la emisiunea.

Astfel, vedeta Pro TV a arătat o imagine cu niște unghii pline de pământ, cu ojă sărită, deloc așa cum ne-a obișnuit în aparițiile televizate, semn că a muncit foarte mult în cadrul „Ferma”.

Viviana Sposub, declarații despre povestea de dragoste cu George Burcea

Chiar dacă nu a reușit să câștige marele premiu, Viviana Sposub a plecat acasă cu ceva mai important. Ea și George Burcea au plecat împreună de la emisiune și acum formează, oficial, un cuplu.

„Primul lucru pe care l-am afirmat când au început filmările a fost: “Eu nu am venit aici să mă îndrăgostesc!”. Și uite cum viața, sau mai bine spus Ferma, te ia prin surprindere. Nu cred că se aștepta nimeni la un asemenea parcurs, dar tocmai ăsta cred că e farmecul.

George Burcea a fost cel mai tare partener de Fermă, iar acum este colegul meu de apartament. Simplitatea m-a atras la el.

Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale încredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția…

În Fermă noi ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni!”, a declarat Viviana Sposub.

Cum arată unghiile Vivianei Sposub
Cum arată unghiile Vivianei Sposub după Ferma
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: