Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub și George Burcea fac pasul următor în relație. Prezentatoarea i-a anunțat pe fanii ei

Viviana Sposub și George Burcea fac pasul următor în relație. Prezentatoarea i-a anunțat pe fanii ei

Relatia amoroasa dintre George Burcea si Viviana Sposub trece la un alt nivel. Cei doi vor sa isi cunoasca familiile si sa isi oficializeze relatia.

Planurile de casatorie dintre George Burcea si Viviana Sposub, cuplul de la “Ferma”, par sa se contureze din ce in ce mai bine. Cei doi au de gand sa isi cunoasca familiile si sa isi traiasca povestea de dragoste in mod firesc, ca orice cuplu normal. Astfel ca, primul pas a fost facut deja, iar cei doi s-au mutat impreuna, semn ca relatia dintre cei doi este lapte si miere, cel putin deocamdata. Intrebata ce anume a atras-o pe Viviana Sposub la George Burcea, vedeta a marturisit cu sinceritate ca simplitatea a dat-o pe spate. „Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine”, a declarat pentru Click.

Planuri de casatorie pentru cei doi? Ce raspunde Viviana

Daca primul pas a fost facut deja, iar cei doi locuiesc impreuna, ca o adevarata familie, fires car fi ca relatia sa se oficializeze la starea civila. Insa, Viviana Sposub s-a aratat rezervata atunci cand a fost intrebata daca s-ar vedea mireasa pentru George Burcea. „Cred că pentru a răspunde la această întrebare aș avea nevoie de niște ochelari de vedere pentru distanță. Și cum nu dispun de așa ceva, voi descrie ce se vede mai de-aproape: multe momente frumoase și multă fericire”, a marturisit cu sinceritate Viviana.

George Burcea are doua fetite din casatoria anterioara

Este stiut faptul ca George Burcea a fost casatorit cu artista Andreea Balan, cu care are doi copii si cu care este in plin scandal. Chiar daca cei doi au vieti separate acum, insa raman discutii deschise intre George si Andreea. Testul suprem pentru Viviana inainte de casatoria cu George Burcea ar fi legat de relatia cu fetitele din casatoria anterioara. In plus, Vivoana ar trebui sa primeasca si “binecuvantarea” Andreei Balan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: