Redactia.ro
Home » Monden » DETALIUL uluitor din poza Valentinei Pelinel în care apare cu cei trei copii

DETALIUL uluitor din poza Valentinei Pelinel în care apare cu cei trei copii

GALERIE FOTO (2) Valentina-Pelinel detaliu fotografie

Celebrul fotomodel, Valentina Pelinel a postat o fotografie ce a stârnit multe controverse. Blondina este o femeie împlinită, iar cei trei copii îi ocupă tot timpul. Nu de puține ori, vedeta postează imagini cu cei mici. Ultima poză de pe facebook a riscat multe intrigi, internauții nu au lasat-o netaxată pentru modul în care apare una dintre gemene.

Ce detaliu au văzut fanii Valentinei Pelinel. De ce au fost revoltați

De câțiva ani Cristi Borcea se iubește cu fotomodelul. Cei doi și-au început relația când fostul acționar era, încă după gratii. În momentul actual ei se bucură de cei trei copii pe care îi au împreună și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu micuții.

Valentina Pelinel a postat în această dimineață o fotografie de familie pe contul personal de Facebook. Ea apare alături de cei trei copii, pe jos în dormitor. Fanii au taxat-o imediat pe blondină pentru că una dintre gemene apare cu telefonul în mână. La nici trei ani, cea mica pare foarte preocupată de ce se întâmplă în lumea virtuală. După modul în care ține telefonul se poate oberva că fetița este obișnuită cu tehnologia.

Imaginea postată de Valentina pe Facebook

 

 

Fotografia a strâns în mai puțin de o oră peste o mie de like-uri. Cei mai mult se bucură pentru Valentina. Dar cârcotașii au pus-o la zid pentru că își lasă copii să folosească tehnologia de la o vârstă prea fragedă.

“Tehnologia …bat o vina.”, a fost comentariul unuia dintre fani.

 

Ce spune Valentina Pelinel despre primele momentele în care i-a văcut pe cei mici

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați. Dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, a declarat soția lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o furmoasă poveste de dragoste în ciuda faptului că fostul acționar al echipei Dinamo a petrecut mult timp în spatele gratiilor, iar fotomodelul a fost și mamă și tată pentru cei trei copii. Iubirea dintre ei a ieșit victorioasă și s-au căsătorit în septembrie 2018. Fostul manechin a renunțat la carieră pentru a deveni mamă și spune că nu regretă deloc acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: