Redactia.ro
Home » Monden » Dezamăgirea dublă a lui Cătălin Bordea! Noul iubit al Liviei l-a umilit: „Ia uite ce i-am făcut fraierului ăla”

Dezamăgirea dublă a lui Cătălin Bordea! Noul iubit al Liviei l-a umilit: „Ia uite ce i-am făcut fraierului ăla”

O poveste de dragoste care s-a întins pe parcursul a mai mult de 11 ani a fost brusc și complet ștearsă din existență. Cătălin Bordea și Livia Eftimie, cei despre care este vorba, au șocat pe toată lumea cu anunțul total neașteptat al divorțului lor. Surprinzător, inițiativa a venit din partea brunetei, iar acest lucru s-a întâmplat mai ales după ce s-a aflat că Livia are o relație cu Spike, cel mai bun prieten al comedianților.

Cătălin Bordea a avut întotdeauna o încredere profundă în Spike, considerându-l cel mai bun prieten, așa că nu și-a putut imagina niciodată că relația dintre Spike și Livia ar putea depăși sfera amicală. Cu toate acestea, confruntat cu trădări din ambele părți, comediantul se găsește și în mijlocul unor schimburi de cuvinte dure cu fostul său cel mai bun prieten. Bordea susține că Spike se laudă că „i-a luat femeia”.

Comediantul: „Dacă faci un lucru, nu te lăuda”

Cătălin Bordea a dezvăluit detalii suplimentare în podcastul găzduit de Speak, adăugând la povestea deja complexă că Spike se mândrește cu „noua sa cucerire” și exprimă cuvinte neplăcute la adresa lui Bordea. Comediantul privește acum cu regret în trecut, amintindu-și de momentele în care considera că Spike este cel mai bun prieten pe care l-a iubit sincer.

„Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). E prima oară când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia.

E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc (n. red. cu Spike despre faptul că s-a cuplat cu soția lui). Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla, băga-mi-aș $%*¥. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: