Redactia.ro
Home » Sport » Dezastru total la FCSB, 3 înfrângeri consecutive în Liga 1!

Dezastru total la FCSB, 3 înfrângeri consecutive în Liga 1!

Scandal în vestiar la FCSB

Dezastru total la FCSB. Roș-albaștrii au pierdut 1-3 meciul cu Voluntari, și echipa pare a fi la pământ după acest eșec. Totuși antrenorul care a fost huiduit pe tot parcursul meciului nu e îngrijorat. FCSB are trei înfrângeri consecutive în campionat. Este prima dată când se întâmplă acest lucru din după foarte mulți ani.

„Ne-am asunat acest lucru. Toate gândurile sunt îndreptate spre Europa League, spre meciul cu Mlada. Nu trebuie să ne mai gândim la acest meci. Am preferat să sacrificăm acest meci”, a declarat antrenorul,Vergil Andronache, la Digi Sport.

Cu patru debutanţi în primul 11, FCSB a rezistat doar 35 de secunde în faţa lui FC Voluntari. Ţîră a marcat după greşeala fundaşului de 18 ani, Botezatu. Polonezul Gikiewicz ar fi putut egala, dar a ratat. A fost apoi rândul lui Deac să treacă pe lângă gol. Florinel Coman a fost întrodus în repriza a doua și a egalat după patru minute. Gazdele nu au avut noroc, după alte două minute Ricardinho și-a readus echipa în avantaj. În minutul 67, Botezatu și-a învins propriul portar după o centrare a lui Căpățână. FCSB – Voluntari s-a terminat 1-3.

”Nu e vina lor, a tinerilor. Noi trebuie să-i protejăm, iar noi cei cu experiență trebuie să ne asumăm totul”, a declarat Vînă.

Echipa lui Gigi Becali are doar patru puncte în acest moment, după cinci etape jucate în actualul sezon de Liga 1. Enervat după toate criticile care i-au fost aduse Gigi Becali a răbufnit.

„Este echipa mea și fac ce vreau. Nu e treaba nimănui. O să vedeți că mergem mai departe în Europa League. Asta a fost strategia, avem altă prioritate acum, Sunt destui cei care vor să nu ne calificăm, dar nu le dau această satisfacție”, a spus Becali la Digi Sport.

Mlada Boleslav victorie înaintea meciului cu FCSB

Mlada Boleslav a câștigat meciul cu Sparta Praga, unde este portarul Florin Niță. Mlada a câștigat cu 4-3, după ce a condus de trei ori și a fost egalată de fiecare dată. Săptămâna următoare Mlada șu FCSB joacă returul din turul 3 preliminar al Europa League. La Giurgiu, FCSB și Mlada au terminat la egalitate (0-0).

Citește și:FCSB -Mlada Boleslav 0-0! Calificarea se decide în Cehia!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: