Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri din culisele Surprize-Surprize. Iată ce a mărturisit o fostă dansatoare

Dezvăluiri din culisele Surprize-Surprize. Iată ce a mărturisit o fostă dansatoare

O fostă dansatoare din baletul emisiunii prezentate de Andreea Marin, ”Surprize-Surprize” a făcut dezvăluiri din culise. Este vorba despre despre Raluca Petrică, care precizează că ”Surprize-Surprize” este una dintre cele mai frumoase experiențe din viață.

Dezvăluiri din culisele Surprize-Surprize. Iată ce a mărturisit o fostă dansatoare

Raluca Petrică este una dintre fostele dansatoare ale baletului ”Surprize-Suprize”, emisiunea prezentată la începutul anilor 2000, de Andreea Marin. Raluca spune că, deși au trecut ani buni de la filmări, acum este o prietenă bună cu Andreea Marin.

FOTO & VIDEO / Dansatoarea Raluca Petrică, la 21 de ani de la prima ediție a emisiunii ”Surprize-Surprize”

Raluca a oferit și detalii din culise. Fosta dansatoare a mărturisit că toată echipa era foarte bine pregătită și că incidentele erau nelipsite.

„«Surprize-Surprize» a fost o experiență extraordinară, am atâtea amintiri minunate, emoții constructive, multă bucurie în suflet, deoarece făceam ceea ce îmi plăcea! Incidente cred că erau la fiecare ediție, însă marea echipă ”Surprize-Surprize” era formată din oameni foarte bine pregătiți, care mascau totul în diferite feluri, astfel încât multe cunoștințe mă întrebau după aceea dacă așa trebuia să se întâmple sau nu. Cu Andreea am rămas prietene de suflet, m-a ajutat foarte mult”, a declarat Raluca Petrică pentru Playtech.

A fost cea mai sexy balerina de la "Surprize, surprize" si iubita lui Gabi Balint! Ce mai face provocatoarea Raluca Petrica!

Andreea Marin a căzut pe scări, în direct

Unul dintre incidentele care au avut loc la ”Surprize-Surprize” este momentul când Andreea Marin s-a împiedicat pe scări și a dat emoții întregii echipe. Totul s-a întâmplat chiar în direct, dar din fericire, Andreea Marin s-a ridicat rapid și nu a pățit nimic grav, care ar fi putut duce la întreruperea emisiunii.

„Îmi pregătisem cu atenţie cuvintele introductive şi, dându-se startul emisiunii, am început să cobor treptele scării, fără să anticipez vreo clipă pericolul ce mă pândea. Cert e că, pe când mă pregăteam să le spun telespectatorilor, dar şi celor câteva zeci de spectatori, prezenţi în studio, ce planuri aveam pentru noul sezon, am simţit că zbor, pur şi simplu. Picioarele nu m-au mai ascultat, nici corpul. Am realizat că alunecasem pe treptele noii scări.Îmi amintesc că am auzit în timp ce zburam prin aer reacţia sălii. Una de îngrijorare profundă, întrucât, repet, era ceva distanţă până jos. Nu ştiu cum am aterizat, nu ştiu ce m-a întrebat producătorul în cască, care nu a zburat. Am reuşit să evit un veritabil dezastru ce s-ar fi putut produce în faţa unei ţări întregi”, a povestit Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: