Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri tulburătoare despre Maria Ciobanu! Fiul lui Ion Dolănescu aruncă bomba după 15 ani de la moartea artistului

Dezvăluiri tulburătoare despre Maria Ciobanu! Fiul lui Ion Dolănescu aruncă bomba după 15 ani de la moartea artistului

15 ani de la dispariția legendarului artist Ion Dolănescu nu au diminuat amintirea sa în sufletele celor care l-au iubit și admirat. Fiul său, Dragoș Dolănescu, aduce în atenție o nouă perspectivă asupra relației dintre tatăl său și Maria Ciobanu, într-un interviu recent. Dezvăluirile sale tulburătoare aduc în prim-plan întrebări despre relația complicată dintre cei doi artiști de folclor și despre comportamentul Mariei Ciobanu la scurt timp după moartea lui Ion Dolănescu. Iată detaliile!

Fiul lui Ion Dolănescu aruncă bomba după 15 ani de la moartea artistului

Ion Dolănescu rămâne unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști ai folclorului românesc, cu o carieră impresionantă și o moștenire muzicală ce continuă să inspire și să emoționeze. Fiul său, Dragoș Dolănescu, se remarcă în viața publică prin implicarea sa în politică, iar recent, a făcut declarații despre relația dintre tatăl său și Maria Ciobanu.

Dezvăluiri tulburătoare despre Maria Ciobanu

Dragoș Dolănescu aduce în discuție gesturile și cuvintele Mariei Ciobanu după moartea tatălui său, Ion Dolănescu. El dezvăluie faptul că artista a spus lucruri urâte la adresa regretatului artist într-un moment în care țara întreagă îl plângea și că nimeni din familie nu i-a luat apărarea tatălui său în fața acestor acuzații.

„Maria Ciobanu a spus lucruri urâte când tata a murit, în momentul în care o țară întreagă care l-a iubit îl plângea. Toți din familie tăceau, nimeni nu i-a luat apărarea lui tata. Nu uit asta… Dacă avea ceva de spus despre el, de ce nu a vorbit când era în viață?

Tata râdea de Maria pentru că mereu spunea că se retrage. Se retrăgea și iar revenea. A ținut-o așa ani de zile. De vreo șapte ori s-a tot retras… Ea era mai în vârstă cu ceva ani decât tata. Dar femeile trăiesc mai mult.

Îi doresc însă să fie sănătoasă, să trăiască bine și să-i fie viața cât mai ușoară. Pentru că viața de artist e grea, așa a fost mereu”, a spus Dragoș Dolănescu pentru Cancan.

Relația tensionată dintre frați

În cadrul interviului, Dragoș Dolănescu vorbește și despre relația tensionată dintre el și fratele său vitreg, Ionuț Dolănescu. El subliniază diferențele dintre ei doi, atât în ceea ce privește implicarea în viața publică, politică cât și în relația cu tatăl lor.

„Și acum râde lumea de Ionuț, la vreo zece ani de când s-a înscris în Partidul Verde și nu a știut care-i diferența dintre poluție și poluare. A făcut partidul de râs. Eu am refuzat propunerile de până acum, de a candida la alegerile din România.

Nu am vrut să fiu ultimul pe listă. Dacă aș primi vreo propunere serioasă, nu aș zice însă nu. Aș candia pe lista pentru Europarlamentare, să reprezint România la Bruxelles. Ar fi o mare onoare pentru mine. Eu am fost însă mereu discret. Tata mă chema la filmări sau la petreceri, dar nu mă tenta să apar în public. Preferam să rămân acasă, să citesc cărți. Lui Ionuț îi plăcea însă să iasă în față. Am fost nevoit să fac și eu asta abia după cele întâmplate cu tata”, a mai spus acesta. 

Dezvăluirile lui Dragoș Dolănescu despre Maria Ciobanu și relația sa cu tatăl său, Ion Dolănescu, aruncă o nouă lumină asupra unei povești complicate din lumea artistică românească. În același timp, perspectiva sa asupra propriei vieți politice indică o posibilă schimbare de direcție pentru acesta. Rămâne de văzut cum vor evolua aceste aspecte în viitorul apropiat.

 

 

Sursa foto: wowbiz.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: