Redactia.ro
Home » Homepage » Dezvăluirile tinerei din mașina lui Culiță Sterp, din ziua accidentului în Cluj Napoca. Cine e ea, de fapt: „Încetați…”

Dezvăluirile tinerei din mașina lui Culiță Sterp, din ziua accidentului în Cluj Napoca. Cine e ea, de fapt: „Încetați…”

GALERIE FOTO (3) Dezvăluirile tinerei din mașina lui Culiță Sterp, din ziua accidentului în Cluj Napoca. Cine e ea, de fapt: „Încetați...”

Tânăra din mașina lui Culiță Sterp, din ziua când cântărețul a făcut accident, a făcut dezvăluiri în mediul online. Iată cine e ea, de fapt, cu ce se ocupă și alte detalii.

Dezvăluirile tinerei din mașina lui Culiță Sterp, din ziua accidentului în Cluj Napoca. Cine e ea, de fapt: „Încetați…”

Laura are 26 de ani și este agent imobiliar. Ea se în compania lui Culiță Sterp când s-a produs accidentul rutier în Cluj Napoca zilele trecute. A fost aleasă pentru noul videoclip muzical al cântărețului și a explicat în mediul online cum ar fi stat treaba în acea zi, ca să înlăture toate speculațiile și toate bârfele.

Inițial nu am vrut să discut despre acest subiect, dar am văzut că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Au apărut speculații pe TikTok și în presă cum să aș fi amanta lui Culiță. Mi-aș dori să încetați cu aceste acuzații, deoarece singura interacțiune dintre mine și Culiță a fost strict profesională.

Soția lui știa de prezența mea în mașină, a vorbit cu ea la scurt timp după ce am plecat de la resort.

Zilele trecute am fost contactată pentru apariția mea în videoclip, care s-a filmat miercuri, iar după terminarea filmărilor, artistul m-a dus acasă pentru că eu aveam ședință la birou următoarea dimineață (sunt agent imobiliar, nu dansatoare), iar el se îndrepta spre Cluj, dat fiindcă are apartament la Cluj și urma să doarmă acolo.

Castingul pentru care s-a vorbit era pentru altă fată, însă de la un rol în videoclip, la eticheta de «dansatoare» este cale lungă. Numai bine, rău la nimeni!

Sursa: Instagram

Tot ea a mai făcut o completare într-un Story, pe Instagram.

„Vreau să spun că eu, dacă nu eram în cunoștință de cauză și nu știam unde este Culiță, cu cine este în mașină și ce se întâmplă, de unde pleacă și până unde merge, ați fi putut destrăma o familie cu știrile voastre. O familie din care ar fi avut de suferit un copil și familiile noastre, din care are de suferit o fată care nu are nicio vină, are de suferit și din punct de vedere al job-ului, pentru că voi intrați cu bocancii în viețile noastre”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: