Redactia.ro
Home » Știri » Dialog halucinant între un soldat rus și soția sa, după ce acesta a jefuit o locuință din Ucraina: „Ți-am furat cosmetice și adidași”

Dialog halucinant între un soldat rus și soția sa, după ce acesta a jefuit o locuință din Ucraina: „Ți-am furat cosmetice și adidași”

Dialog halucinant între un soldat rus și soția sa, după ce acesta a jefuit o locuință din Ucraina

Dialog halucinant între un soldat rus și soția sa, după ce acesta a jefuit o locuință din Ucraina. Conversația dintre un soldat rus și soția sa a devenit virală. Militarul e auzit spunându-i partenerei sale cum a jefuit o casă din Ucraina. Femeia era entuziasmată de faptul că acesta a furat cosmetice și adidași de firmă.

Dialog halucinant între un soldat rus și soția sa, după ce acesta a jefuit o locuință din Ucraina: „Ți-am furat cosmetice și adidași”

Conversația telefonică, despre care Serviciul de Securitate al Ucrainei spune că e purtat de un soldat rus cu soția sa, a fost publicată pe contul de Telegram al instituției. Soldatul îi spune soției sale cum a intrat într-o locuința din Ucraina, de unde a furat cosmetice, tricouri de calitate și adidași de firmă. „Ți-am furat niște produse cosmetice. Adidașii sunt de damă, de marcă, totul este așa. Mărimea 38. Sunt cool. Totul este de înaltă calitate, toate hainele”, îi spune militarul soției sale. De asemenea, militarul rus îi spune soției sale că ar vrea să ia și laptopul. Replica femeii: „Auzi la tine! Sofia va merge la studii, are nevoie și de un laptop, la naiba”.

Militarul rus îi spune parteneri sale că îi jefuiește o familie pasionată de sport, care are lucruri de brand. „Ia totul, Andrei, mai ai nevoie de tricouri. Cum trăiesc ei și cum trăim noi…Treninguri nu erau? Trebuia să iei un costum sport frumos”, mai spune ea.

Declarațiile sfâșietoare ale unei ucrainence

Războiul din Ucraina continuă, iar rușii continuă să distrugă locuințe, familii și vieți. Ucraina a deschis o primă anchetă legată de un viol comis de soldații ruși pe teritoriul său. O femeie a acuzat că a fost violată de militarii ruși după ce i-au ucis soțul. Femeia le-a povestit jurnaliștilor de la The Times, că pe 9 martie doi soldați ruși care au ucis cainele familiei în timp ce se plimbau în apropierea locuinței sale dintr-un sat de lângă Kiev s-au întors să îi ucidă soțul. „Am auzit un singur foc de armă, poarta deschizându-se și pași în casă. Am strigat ‘Unde este soțul meu?’, apoi m-am uitat afară și l-am văzut pe jos lângă poartă. Soldatul mai tânăr mi-a pus arma la tâmplă și mi-a zis: ‘Ți-am ucis soțul fiindcă era un nazist’”, a spus femeia.

Natalia le-a spus jurnaliștilor că fiul ei în vârstă de 4 ani s-a ascuns într-o încăpere alăturată în care familia s-a adăpostit după începerea luptelor. „Mi-a zis să îmi dau jos hainele. M-au violat amândoi pe rând. Nu le-a păsat că fiul meu plângea. Mi-au spus să merg să-l fac să tacă din gură și să mă întorc. Mi-au ținut tot timpul arma la cap și și-au bătut joc de mine.”?. Natalia a reușit să fugă din sat, dar nu i-a spus fiului ei că tatăl lui a murit. „Nu știu cum voi putea trăi cu aceste amintiri dar încă înțeleg că soțul meu a construit această casă pentru noi. Nu aș putea niciodată s-o vând”, relatează Natalia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: