Redactia.ro
Home » Monden » Diana Belbiță, dezvăluiri emoționante despre viața sa. Campioana dezamăgită chiar de tatăl ei

Diana Belbiță, dezvăluiri emoționante despre viața sa. Campioana dezamăgită chiar de tatăl ei

Ce onorariu primește Diana Belbiță pentru o luptă în UFC

Diana Belbiță este una dintre marile campioane cu care România se mândrește. Luptătoarea MMA a demonstrat cî nu doar bărbații pot face performanță în acest sport și a câștigat titlu după titlu. Deși sportul pe care îl practică presupune bătaie și antrenamente grele, Diana a rămas o prezență feminină și o femeie superbă care întoarce capetele pe stradă.

Momentele grele prin care a trecut Diana Belbiță

Diana Belbiță este fără doar și poate o campioană și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viașa sa, dar nu mereu a fost așa. Frumoasa luptătoare a povestit că a avut parte de multe dezamăgiri în viață și cea mai dureroasă a fost chiar din partea tatălui ei. Diana Belbiță a povestit în cadrul unei emisiuni televizate faptul că tatăl ei nu a susținut-o pe acest drum și adesea o descuraja pe sportivă. Ea a avut-o drept aliat pe mama sa care mereu i-a fost alături și a avut încredere că în Diana zace o campioadă a MMA-ului.

Diana Belbiță a povestit faptul că tatăl ei și-ar fi dorit de fapt un băiat și că nu doar o dată a descurajat-o spunând că nu este destul de bună pentru acest sport. Campioana a dezvăluit că tatăl ei era de părere ccă locul ei este la cratiță și nicidecum în ring. Cu multă muncă și ore în șir petrecute la antrenamente, Diana Belbiță a demonstart contrariul și a devenit o campioană de valoare a României al acestui sport.

El spunea mereu că o să îmi rup oasele și sunt ani de zile în care câștigi niciun ban, au fost ani în care eu am practicat sportul ăsta doar pentru a face experiență și îmi doream să ajung la un anumit nivel. Nu făceam sport pentru bani, căci dacă alegi să faci sport pentru bani mai bine renunți, nu e domeniul. Tatăl meu se gândea mereu că îmi rup oasele degeaba, că vin bătută acasă, că sunt fată și trebuie să stau la cratiță.„,a  povestit Diana Belbiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: