Redactia.ro
Home » Monden » Diana Parvu, operată de urgență! Prezentatoarea însărcinată a ajuns pe mâna medicilor

Diana Parvu, operată de urgență! Prezentatoarea însărcinată a ajuns pe mâna medicilor

Diana Parvu, operată de urgență! Prezentatoarea însărcinată a ajuns pe mâna medicilor

Diana Parvu, operată de urgență! Prezentatoarea a avut câteva complicații cu sarcina, iar medicii au internat-o imediat. 

Diana Parvu, operată de urgență

Diana Parvu, cunoscuta prezentatoare, a ajuns de urgență la spital după ce au apărut complicații la sarcină. Însărcinată în cinci luni, se pare că aceasta și-a petrecut zilele de după Crăciun pe patul de spital.

Diana Parvu, operată de urgență! Prezentatoarea nu a avut o perioadă lipsită de surprize, chiar dacă unele au fost bune și altele mai puțin bune. În urmă cu câteva luni a rămas însărcinată deși medicii nu i-au dat nicio șansă, iar acum are probleme cu sarcina fix în perioada sarbătorilor. Din fericire, nu a fost nimic grav și s-a rezolvat cu ajutorul medicilor.

”Cu o săptămână înainte de Crăciun medicul a observat că mi s-a scurtat colul, așa că am petrecut sărbătorile la pat. Apoi am fost programată urgent la cerclaj. Aceasta este o procedură prin care se coase colul pentru ca acesta să poată susține sarcina și pentru ca eu să pot să nu stau doar la pat până nasc”a declarat Diana Parvu.

Deși este bine acum, intervenția a speriat-o foarte tare pe frumoasa prezentatoare, fiindu-i frică să nu pățească cumva bebele ceva. Mai mult, Diana este o luptătoare, reușind să plece acasă pe picioarele ei, potrivit wowbiz.ro.

”În primul rând am avut emoții pentru bebe și apoi pentru mine. Tremuram toată când am intrat în sală și aveam lacrimi în ochi. Această intervenție presupune anestezie, te adoarme cu totul, dar emoțiile sunt foarte mari pentru că nu mai e vorba doar despre tine. Totul a decurs excelent, mulțumită domnului doctor Ciprian Morariu, căruia vreau să îi mulțumesc. Am plecat acasă în aceeasi zi, dar am dormit toata ziua, după. Am avut mici dureri, dar nimic insuportabil. Ce m-a liniștit cel mai tare a fost faptul că bebelina este perfect în regula. Am făcut o ecografie înainte să plec și am vazut-o”, a declarat prezentatoarea.

Medicii nu i-au dat nicio șansă să rămână însărcinată

Diana Pârvu, prezentatoarea Kanal D, trece printr-un dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Are 35 de ani și acum ceva timp a fost diagnosticată cu endometrioză. Medicii i-au spus că nu poate avea copii, însă iată că rugăciunile și destinul au avut un alt plan pentru ea. Frumoasa prezentatoare este însărcinată în al doilea trimestru.

Diana Parvu, operată de urgență! Aceasta a fost suspectă de cancer în urmă cu doi ani și, în urma tuturor investigațiilor medicale, doctorii au diagnosticat-o cu endometrioză. Aceasta este o afecțiune cu frecvență mare la femeile tinere și este una dintre principalele cauze de infertilitate feminină. Vestea că a rămas gravidă o trăiește ca pe o minune, iar fericirea din sufletul ei a atins cote maxime.

”A fost o zi plină de emoții. În sfârșit, pot spune cea mai frumoasă veste pe care am primit-o în urmă cu tre luni jumătate: SUNT ÎNSĂRCINATĂ!!!!!! Am ales să fac public acest lucru @lamaruta_protv, tocmai pentru a transmite un mesaj tuturor femeilor care și-au pierdut speranța în lupta cu endometrioza. Orice este posibil, trebuie doar să continui să crezi. Eu sunt dovada vie că se poate să fii mamă, în ciuda tuturor statisticilor”, este mesajul publicat de vedetă pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: