Redactia.ro
Home » Homepage » Diana Șoșoacă a apărut cu botniță în Parlament: “I-am cerut Sfântului Nicolae un cadou. Asta mi-a adus”

Diana Șoșoacă a apărut cu botniță în Parlament: “I-am cerut Sfântului Nicolae un cadou. Asta mi-a adus”

Diana Șoșoacă,"vedetă" în Italia.

Scene de-a râsul-plânsul în Parlamentul României. Senatoarea Diana Şoşoacă a apărut cu o botniţă în plen, spunând că asta a primit după ce a cerut un cadou Sfântului Nicolae de aniversarea Constituției.

Diana Şoşoacă a apărut cu o botniță, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării Constituţiei care a avut loc luni. Senatoarea luat cuvântul în plen și a susținut că drepturile şi libertăţile fundamentale ale românilor au fost anulate de Parlament, preşedinte şi Guvern.

Diana Șoșoacă a apărut cu botniță în Parlament

„Constituţia este Biblia Românilor. De 30 de ani încălcaţi pas cu pas Constituţia României. În ultimii 2 ani aţi omorât-o. (…)

Nu puteţi cere schimbarea Constituţiei, pentru că pe această Constituţie aţi jurat în acest mandat nu să o schimbaţi, ci să o respectaţi. Nu este posibil ca această Constituţie care v-a adus aici, cu toate drepturile pe care le aveţi şi obligaţiile adiacente, să fie încălcată de voi, să cereţi să fie schimbată, în condiţiile în care nici pe aceasta nu o respectaţi. (…)

I-am cerut lui Sfântului Nicolae să-mi dea un cadou de aniversarea Constituţiei. Asta mi-a lăsat. Este o botniţă, prin care Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale au fost anulate de către Parlament, preşedinte şi Guvern”, a afirmat Diana Şoşoacă, potrivit Agerpres.

Senatoarea Șoșoacă a adăugat că starea de alertă încalcă statul de drept.

„Rog reprezentantul CCR să aibă mai mult curaj, aşa cum a avut în Decizia 457 din 2020, în care au menţionat să starea de alertă încalcă statul de drept, este creată artificial şi nu există fundament constituţional pentru existenţa acesteia. Trăiască România liberă, trăiască dreptul la liberă exprimare. Jos botniţa!”

AUR, nuiele pentru Iohannis și liderii partidelor

Ședința de plen dedicată aniversării Constituției a fost a fost marcată și de alte discursuri acide și momente ieșite din comun în Parlament. Pe lângă apariția cu botniță a Dianei Șoșoacă, și membrii partidului AUR s-au făcut remarcați după ce au adus nuiele pentru Klaus Iohannis și liderii partidelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: