Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă a rămas fără contul de Facebook. Ce reacție a avut fosta senatoare de la AUR: ” „Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre””

Diana Șoșoacă a rămas fără contul de Facebook. Ce reacție a avut fosta senatoare de la AUR: ” „Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre””

Diana Şoşoacă pune o nouă lege pe masa parlamentarilor. Senatoarea vrea unirea României cu Republica Moldova, la pachet cu anexarea unor teritorii din Ucraina

Diana Șoșoacă a rămas fără pagina de Facebook. Fosta senatoare de la AUR, Diana Șoșoacă a rămas fără contul de Facebook, în urmă cu două zile. Aceasta a amenințat că va acționa în instanță rețeaua de socializare, pentru că au decis să-i șteargă pagina. Diana Șoșoacă a jignit o internaută, motiv pentru care reprezentanții rețelei au luat atitudine.

Diana Șoșoacă a rămas fără contul de Facebook. Ce reacție a avut fosta senatoare de la AUR: ” „Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre””

Diana Șoșoacă a rămas fără contul de Facebook. Diana Șoșoacă face ce face și este mereu în centrul atenției. De această dată, contul de Facebook al fostei senatoare AUR a fost închis, în cursul zilei de joi, după ce aceasta a jignit o internaută în mediul online. După ce a aflat că nu mai deține contul de Facebook, Șoșoacă a avut o reacție șocantă. Mai mult, aceasta a amenințat că va acționa în instanță rețeaua socială. „Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat avocata la Romania TV.

De asemenea, Șoșoacă a spus că nu este normal ca reprezentanții rețelei de Facebook să blocheze conturile politicienilor. Diana Șoșoacă a afirmat că va folosi contul soțului și că își va face alte două-trei conturi pentru a ține legătura cu fanii săi. Deși contul acesteia este în continuare activ, Șoșoacă nu mai poate publica mesaje noi.

Cu toate astea, fosta senatoare nu s-a putu abține, iar în această dimineață i-a șocat pe internauți. Avoacata a găsit o soluție pentru a se exprima pe facebook. Avocata a vorbit într-un live de pe contul soțului ei, și le-a explicat românilor că nu trebuie să poarte mască și că toți copiii trebuie lăsați să se joace liberi. De asemenea, aceasta a vorbit și despre probleme cu care se confruntă transportatorii din cauza coronavirusului.

Diana Sosoaca, atac dur la adresa lui Iohannis

Intr-un video postat pe contul personal de TikTok, Sosoaca a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dar si la adresa partidelor care conduc Romania.

„Ba Iohannis, nu e nici Guvernul tau, nici Parlamentul tau, nici tu macar nu esti presedintele tau. Nu e poporul tau si nu e tara ta bai. E tara si poporul nostru. Iar tu esti o sluga. Voi toti din Parlament si Guvern sunteti slugile poporului romani, platiti din bani publici. Sa va intre bine in cap, slugi, asta sa tineti minte!”, a urlat Sosoaca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: